Η Clase Azul Añejo πρόκειται για μια πολυτελή τεκίλα που δίνει έμφαση στην κομψότητα και τη λεπτότητα των γεύσεων. Το ταξίδι από την αγαύη μέχρι την τεκίλα, ξεκινά από την καλλιέργεια της βιολογικής μπλε αγαύης, που πρέπει να συμπληρώσει τα 9 χρόνια πριν ξεκινήσει η επεξεργασία της. Μετά το αργό μαγείρεμα σε παραδοσιακούς φούρνους, η ζύμωση πραγματοποιείται με τη μυστική και παραδοσιακή συνταγή της Clase Azul.
Η Clase Azul Añejo παλαιώνει για περισσότερα από δύο χρόνια, σε αμερικανικά βαρέλια που είχαν χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή ουίσκι. Στη συνέχεια η εμφιάλωση γίνεται στη χειροποίητη υπέρκομψη καράφα που αντιπροσωπεύει τον πολιτιστικό πλούτο της χώρας και είναι κατασκευασμένη από ντόπιους τεχνίτες. Είναι ζωγραφισμένη στο χέρι με μπλε αποχρώσεις και τα σχέδια να αντιπροσωπεύουν τον κύκλο ζωής του φυτού, ενώ η το κεντρικό σχήμα αναφέρεται στην τελική της μορφή (την τεκίλα) και μάλιστα είναι από αληθινό χρυσό 24 καρατίων.
Η Clase Azul Añejo αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης, εντός και εκτός συσκευασίας!
Έχει σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα με χάλκινες ανταύγειες. Έντονα αρώματα από νότες πορτοκαλιού, μαρμελάδα μανταρίνι, κυδώνι και καπνιστό ξύλο βελανιδιάς με διακριτικές νότες κανέλας και γαρύφαλλου. Το καβουρδισμένο φουντούκι και η βανίλια ενισχύουν την πολυπλοκότητα. Έχει γεμάτο σώμα, με έντονα αρώματα μαρμελάδας πορτοκαλιού, καπνισμένης βελανιδιάς, μοσχοκάρυδου και γαρύφαλλου, με μακρά επίγευση.