Το Guanciale είναι ένα αλλαντικό που φτιάχνεται από τα μάγουλα του χοίρου. Για το αυθεντικό Ιταλικό Guanciale, το κρέας παστώνεται, καλύπτεται με ένα μίγμα μπαχαρικών και αφήνεται να στεγνώσει και να ωριμάσει στον αέρα. Έχει αρκετό λίπος και είναι ιδανικό για μαγείρεμα. Είναι το μυστικό για την πεντανόστιμη, Ιταλική αυθεντική carbonara. Εκτός από εκεί όμως, μπορείς να το σωτάρεις και να το προσθέσεις σε λαδερά και όσπρια δίνοντας μοναδική γεύση.
Συνδύασε το Guanciale με πικάντικα και ντελικάτα κόκκινα κρασιά από Pinot Noir ή Lagrein, τα οποία όλως τυχαίως ταιριάζουν γάντι με μια περιποιημένη carbonara.
* Όλα τα Deli ψυγείου, αποστέλλονται σε ιδανικές συνθήκες, με ειδικά αυτοκίνητα-ψυγεία εντός Αττικής. Τα Deli ψυγείου δεν αποστέλλονται εκτός Αττικής.