Το Prosciutto di San Daniele 18 mesi παράγεται αποκλειστικά στο Friuli, στην λοφώδη περιοχή του ομώνυμου δήμου της επαρχίας Udine, στο βορειοανατολικό άκρο της Ιταλίας. Εκεί, εδώ και αιώνες η τέχνη παραγωγής prosciutto μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Η φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια, σε συνδυασμό με το τοπικό κλίμα, επιτρέπουν την επανάληψη της αιώνιας παράδοσης παραγωγής του εκπληκτικού Prosciutto di San Daniele 18 mesi.
Είναι ελαφρώς πιο γλυκό, όχι τόσο αλμυρό και πιο φινετσάτο. Μπορείς να το απολαύσεις με χίλους τρόπους: σκέτο, με πεπόνι, σε σαλάτες, σε πίτσες και μπρουσκέτες.
Για εγγυημένη απόλαυση συνδύασε το με κάποιο αφρώδες όπως Prosecco. Στην περίπτωση που το απολάυσεις με πεπόνι τότε ένα Gewurztraminer, μια Κυδωνίτσα ή ένα Μοσχάτο θα ταιριάξουν μια χαρά.
* Όλα τα Deli ψυγείου, αποστέλλονται σε ιδανικές συνθήκες, με ειδικά αυτοκίνητα-ψυγεία εντός Αττικής
Τα Deli ψυγείου δεν αποστέλλονται εκτός Αττικής.