Η Ελλάδα έχει πολλούς θησαυρούς! Και επειδή δυστυχώς δεν μπορούμε να διαχειριστούμε νησιά, παραλίες, βουνά και ηλιοβασιλέματα, κλείσαμε μερικούς από αυτούς μέσα σε αυτό το κουτί!
Φρεσκάδα και ωριμότητα από τους μοναδικούς αμπελώνες της Σαντορίνης και το Terra Nera του Οινοποιείου Αρτέμης Καραμολέγκου, μοναδική ένταση και συμπύκνωση από το Grand Cru αμπελοτόπι του Γιαννακοχωρίου και το Κτήμα Κελεσίδη! Στολισμένα με συσκευασίες chutney Jukeros μήλου-τομάτας, Esophy σοκολάτα γάλακτος και φυστίκια Kelyfos Premium φιστίκι ωμό, σε ένα καταπληκτικό gift box, είναι μια γιορτή ελληνικής αυθεντικότητας και πολιτιστικού πλούτου!
Θα μπορούσες να φανταστείς κάτι καλύτερο για τις ημέρες των γιορτών;
Περιλαμβάνει 1 φιάλη από:
Terra Nera - Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος
Το Terra Nera λευκό του Αρτέμη Καραμολέγκου, είναι ο απόλυτος συνδυασμός φρεσκάδας και ωριμότητας! Η οικογένεια Καραμολέγκου, έχει γράψει ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια πάνω στην παραγωγή σαντορινιών κρασιών, με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το Ασύρτικο οινοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες και έτσι αναδεικνύονται πιο πολύ τα φρουτώδη αρώματα. Στη συνέχεια, μένει για 4 περίπου μήνες στις οινολάσπες, γιατί εντάξει είπαμε νέο είναι, αλλά παραμένει Ασύρτικο!
Νάουσα - Κτήμα Κελεσίδη
Ξέρεις τι θα πει Grand Cru; Είναι αυτά τα πολύ συγκεκριμένα αμπελοτόπια που αποδεδειγμένα δίνουν πολύ μεγάλα κρασιά. Και η Νάουσα από το Κτήμα Κελεσίδη γεννήθηκε σε ένα από αυτά, στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας. Τα κρασιά του κτήματος Κελεσίδη παράγονται αποκλειστικά από τα ιδιόκτητα, βιολογικής καλλιέργειας αμπέλια της οικογένειας. Οι ιδιαίτερα χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, η συλλογή των σταφυλιών την απόλυτα βέλτιστη στιγμή (με όλα τα ρίσκα που αυτό εμπεριέχει) και η προσεκτική διαλογή του καρπού ρόγα-ρόγα, εγγυούνται μοναδική ένταση και συμπύκνωση. Η πίστη και η ιδιαίτερη προσοχή στη μέθοδο οινοποίησης με ελάχιστες παρεμβάσεις δίνει κυριολεκτικά ένα από τα καλύτερα δείγματα της Νάουσας, με απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο παλιό και στο καινούργιο.