Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
SUFREIRAL - CESAR MARQUEZ
Ο Cesar Marquez τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει πολύ τους οινογράφους και κριτικούς οίνους, όχι μόνο της Ισπανίας, αλλά και της παγκόσμιας οινοποιητικής σκηνής. Καλλιεργεί τα αμπέλια του στη γραφική αμπελουργική ζώνη του Bierzo στο Valtuille de Abajo και δεν είναι καθόλου τυχαίος, αφού πήρε το βάπτισμα του πυρός στη βιοδυναμική καλλιέργεια, από το θείο του Raul Pérez! Το Sufreiral, προέρχεται από τον ομώνυμο αμπελώνα (από τους πιο περιζήτητους στην περιοχή), υψομέτρου 620m και μετά τον χειρωνακτικό τρύγο, ένα 25% ολόκληρων τσαμπιών, πιέζεται μαζί με τα υπόλοιπα πολύ απαλά και η ζύμωσή του γίνεται σε ανοιχτά δοχεία για 60 ημέρες. Ο χυμός του ηρεμεί για 7 ημέρες και στη συνέχεια μεταφέρεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, όπου παραμένει για 12 μήνες.
AL-MUVEDRE - TELMO RODRIGUEZ
Το τρομερό παιδί της Ισπανίας, γόνος της οικογένειας που είναι πίσω από το εμβληματικό Bodegas Remelluri, o Telmo Rodriguez ευθύνεται γι’ αυτό το super value for money κρασί. Το Al Muvedre είναι από 100% Monastrell το οποίο ζυμώνει με γηγενείς ζύμες σε ανοξείδωτες και τσιμεντένιες δεξαμενές. Μετά τη ζύμωση ένει και ωριμάζει με τις οινολάσπες του για 6-8 μήνες.
LA BRUJA DE ROZAS - COMANDO G
Το La Bruja de Rozas Comando G είναι ένα κρασί συγκλονιστικής φινέτσας που δε γίνεται να μη σε εντυπωσιάσει! Σκοράρει κάθε χρόνο, ασύλληπτα υψηλές βαθμολογίες, λόγω της ασύλληπτης σχέσης ποιότητας-τιμής που έχει και της απίθανης φινέτσας του. Η χρονιά του 2020 απέσπασε 94pts από Robert Parker! Τα αμπέλια ηλικίας 50-80 ετών μεγαλώνουν σε υψόμετρο 850 μέτρων, σε γρανιτικό έδαφος. Ο τρύγος γίνεται με το χέρι και η Granacha ζυμώνει με ολόκληρα τσαμπιά (whole bunches). Η ζύμωση γίνεται με γηγενείς ζύμες και έπειτα ωριμάζει σε δρύινες δεξαμενές για 9 μήνες. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και με ελάχιστες πρόσθετες παρεμβάσεις.
LΑ CASILLA BODAL - BODEGAS PONCE
Το La Casilla Bobal Bodegas Ponce είναι το κόκκινο κρασί που θα πίνεις συνέχεια! Γιατί; Μα φυσικά γιατί είναι ζουμερό, φρουτώδες και με μεταξένιες τανίνες, αλλά και γιατί οι experts του ισπανικού αμπελώνα από το Guia Penin, του έδωσαν 93 pts! Το La Casilla προέρχεται από κλήματα ηλικίας 35 -70 ετών που καλλιεργούνται βιολογικά. Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες, σε ολόκληρα τσαμπιά, σε δρύινες δεξαμενές 4.500 λίτρων. Έπειτα μεταφέρεται σε δρύινα βαρέλια 600 λίτρων όπου και παραμένει για 10 μήνες. Το κρασί εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και χωρίς καμία άλλη παρέμβαση.
RIOJA CRIANZA - VINA REAL
Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα με την Rioja Crianza. Έχει φρούτο (μπόλικο), παλαίωση σε αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια, πολυπλοκότητα και βελούδινες τανίνες. Όπως καταλαβαίνεις, σε αυτή την πραγματικά απίστευτη τιμή, έχει το απόλυτο πακέτο! Το κρασί παλαιώνει σε αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια, μεταχειρισμένα και με ήπιο κάψιμο. Οι 13-14 μήνες στο βαρέλι έρχονται και υπογραμμίζουν το κόκκινο φρούτο, δίνοντας του μια σοκολατένια διάσταση που του πάει γάντι! Το χαρμάνι κλασικό, αποτελείται από 90% Tempranillo και 1% Garnacha, Graciano και Mazuelo και μοσχοβολάει κεράσι και φράουλα!
COM TU - CLOS MOGADOR
To Com Tu Clos Mogador είναι η απόλυτη έκφραση της Garnacha, από το χέρια του μεγάλου Rene Barbier, του ανθρώπου που άλλαξε για πάντα το Priorat, την ιστορία και τα κρασιά του. Κάθε χρόνο, από την πρώτη κιόλας φορά που κυκλοφόρησε, σκοράρει (φέτος 93 pts από Robert Parker!) πάντα υψηλά! Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες σε δρύινες δεξαμενές και έπειτα παλαιώνει για 18 μήνες σε δρύινα foudres. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί που εκφράζει μοναδικά το terroir της περιοχής, αλλά και τον κομψό και πικάντικο χαρακτήρα της Garnacha, όπως ακριβώς το ήθελε και ο Rene!