Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
TERRE DE ZEUS ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ - NAVITAS WINERY
To Terre de Zeus Ξινόμαυρο Navitas είναι ένα μοντέρνο, σούπερ φίνο και φρουτώδες Ξινόμαυρο που αν αγαπάς το new age στυλ, θα το λατρέψεις. Πρόκειται για ένα Ξινόμαυρο από ένα μόνο αμπελοτόπι, από νεαρά κλήματα που ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές και έπειτα ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια (66%) και τσιμεντένιες δεξαμενές (34%). Το κρασί εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και είναι εξίσου απολαυστικό τώρα όσο και μετά από μια πενταετία.
BURGENLAND WHITE - MEINKLANG
Ακούς Αυστρία και το μυαλό σου πάει σε αυστηρά και πανάκριβα κρασιά; Όχι πια μιας και το Meinklang Burgenlandweiß είναι εδώ για να σου αλλάξει τη γνώμη μια για πάντα. Αν μας ρωτάς είναι το κρασί που θα πίναμε όλο το καλοκαίρι στην παραλία, από το πρωί μέχρι το βράδυ και πάλι από την αρχή. Ένα ιδιαίτερο χαρμάνι από Welschriesling, Grüner Veltliner και Μοσχάτο που μοσχοβολάει φρεσκοκομμένα φρούτα, λευκά άνθη και πράσινο πιπέρι. Το χαμηλό αλκοόλ από την άλλη το καθιστούν ιδανικό για καυτά καλοκαιρινά μεσημέρια και όχι μόνο!
RIESLING WEHLENER SONNENUHR GG - DR. LOOSEN
Το Riesling Wehlener Sonnenuhr είναι ένα από τα πιο κομψά και ταυτόχρονα εκρηκτικά Riesling του Ernst Loosen. Ένα από τα κρασιά που ξεχωρίζουν για το ντελικάτο, λουλουδάτο χαρακτήρα του και το ζουμερό φρούτο του. Γηγενείς ζύμες και ωρίμαση για 12 μήνες σε παλιά δρύινα βαρέλια 1000 λίτρων μαζί με τις οινολάσπες δίνουν ένα κρασί εκφραστικό, μια έκρηξη φρούτου και φινέτσας. Είναι το κρασί που θες να έχεις στο συντηρητή ή το κελάρι σου και να το απολαμβάνεις όποτε θες να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου.
PINOT GRIGIO - ST. MICHAEL EPPAN
Πως θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε πως υπάρχει ένα Pinot Grigio που δεν πέφτει ποτέ κάτω από 90 βαθμούς (από Suckling και Parker) και πως θυμίζει λίγο περισσότερο σε συμπύκνωση και δομή το Γαλλικό αδερφάκι του διατηρώντας όμως την κομψότητα και τη λεπτότητα του; Και όμως το κρασί για το οποίο μιλάμε υπάρχει και είναι το Pinot Grigio 2021 St. Michael Eppan! Μόνο τα καλύτερα σταφύλια επιλέγονται για αυτό το κρασί, το οποίο έπειτα ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Μέρος του περνάει μηλογαλακτική για να αποκτήσει έξτρα πολυπλοκότητα και κρεμώδη υφή αλλά να διατηρηθεί παράλληλα η αναζωογονητική οξύτητά του.
LES ACACIAS - FABIEN JOUVES
Les Acacias Malbec ή αλλιώς Το Μεγάλο Malbec του Cahors! Το έχουμε ξαναπεί πως το Cahors της Γαλλίας είναι η πατρίδα του Malbec και σίγουρα ο Fabien Jouves του Mas del Perie, είναι ο βασιλιάς της περιοχής. Έχουν ήδη γράψει γι’ αυτόν το Decanter, o Robert Parker, η Jancis Robinson και όλα τα γαλλικά έντυπα. Ο στόχος του είναι να παράγει φυσικά Malbec με χαρακτήρα Βουργουνδίας! Ένα πλούσιο, υπερσυμπυκνωμένο αλλά παράλληλα κομψό Malbec που έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο.
RIOJA TINTO - TENTENUBLO WINES
Το Tentenublo Rioja Tinto είναι η απόλυτη έκφραση του ιδιαίτερου terrior της Rioja Alavesa, μέσα από ένα χαρμάνι ερυθρών και λευκών ποικιλιών σταφυλιών. Υπεύθυνος για αυτό είναι, ο «ηγέτης της νέας επανάστασης της Rioja» (Wine Advocate) και «ο Νέος Οινοποιός της χρονιάς 2015» (Tim Atkin-Master of Wine), ο οινοποιός Roberto Oliván. Το χαρμάνι περιλαμβάνει 60% Tempranillo, 30% Garnacha, και 10% Viura και το κρασί ζυμώνει με φυσικές ζύμες σε ανοιχτές ανοξείδωτες δεξαμενές. Μετά τη μηλογαλακτική ζύμωση, ακολουθεί παλαίωση σε γαλλικά και ουγγρικά δρύινα βαρέλια για 9 μήνες. Tο αποτέλεσμα είναι απλά ακαταμάχητο!