Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
GUARDA CABERNET FRANC - BODEGA LAGARDE
Την πρώτη στιγμή που θα δοκιμάσεις το Guarda Cabernet Franc από το Bodega Lagarde, δε θα την ξεχάσεις ποτέ. Το μεθυστικό άρωμα μωβ λουλουδιών και πλούσιου κόκκινου και μαύρου φρούτου, σε συνδυασμό με την ανεπιτήδευτη κομψότητα και τις μεταξένιες τανίνες, θα το βάλουν αμέσως στην καρδιά σου και στη λίστα με τα αγαπημένα σου κόκκινα κρασιά! Προέρχεται από ένα μόνο αμπελοτόπι ηλικίας 27 ετών στο Lujan de Cuyo, σε υψόμετρο 960 μέτρων. To κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες. Έπειτα, ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, αποκτώντας έντονα πικάντικο χαρακτήρα και εντυπωσιακή πολυπλοκότητα.
VINTNER'S RESERVE CABERNET SAUVIGNON - KENDALL JACKSON
To Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon - Kendall Jackson είναι ένα εντυπωσιακό κόκκινο κρασί με το χαρακτηριστικό Καλιφορνέζικο στυλ. Μπόλικο φρούτο, καπνιστό βαρέλι και σοκολατένιος χαρακτήρας θα σε κάνουν να το λατρέψεις από την πρώτη γουλιά. Το κρασί ζυμώνει και ωριμάζει σε γαλλικά (70%), αμερικάνικα βαρέλια και ανοξείδωτες δεξαμενές για 11 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι πληθωρικό, φρουτώδες και ζουμερό.
BONARDA - EL ENEMIGO
To El Enemigo Bonarda είναι εμπνευσμένο από την τέχνη και τα κρασιά των προγόνων της Adrianna Catena και του Alejandro Vigil. Ένα κρασί που άπαξ και το δοκιμάσεις θα θέλεις να πίνεις μόνο αυτό για την υπόλοιπη ζωή σου. πλέον κατατάσσεται στα Top κρασιά στον κόσμο, που αποτελούν μόλις το 5% του συνόλου. Ο αφανής ήρωας της Αργεντινής, η Bonarda, στα χέρια του Alejandro έχει αρχίσει και κατακτά σπουδαίους ανθρώπους του κρασιού, όπως ο Robert Parker και ο Tim Atkin και σε κάνει αναρωτιέσαι πως δεν είχαν ανακαλύψει το μεγαλείο της νωρίτερα.
MALBEC - FINCA AGOSTINO
To Finca Agostino Malbec είναι το κρασί που τα έχει όλα, στην κατάλληλη δοσολογία και όπου και σε όποιον να το ανοίξεις θα πέσουν σαγόνια! Το χαρμάνι των δυο διαφορετικών αμπελοτοπιών (Barrancas με υψόμετρο 850μ. και από την καρδιά της κοιλάδας Uco στο La Consulta) συντελεί στη δημιουργία ενός κρασιού με μοναδική ισορροπία και πολυπλοκότητα καθώς έχει την οξύτητα του υψομέτρου και το πλούσιο, ώριμο φρούτο της κοιλάδας. Με παραμονή για 10 μήνες σε γαλλικό, δρύινο βαρέλι και άλλους 6 μήνες στη φιάλη αποκτά αυτόν τον πικάντικο, σοκολατένιο χαρακτήρα που το κάνει απλά ακαταμάχητο.
ELIA SANGIOVESE - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ
Έχεις ακούσει ποτέ για τα κρασιά μονόκερους; Ε, αυτό είναι σίγουρα ένα από αυτά! Ακούγαμε χρόνια γι’ αυτό αλλά ποτέ μα ποτέ δεν το είχαμε δει ή δοκιμάσει.Η απάντηση μας είναι πως ναι, είναι ένα φοβερό Sangiovese και ναι είναι πολύ περιορισμένης παραγωγής αλλά εμείς καταφέραμε και κρατήσαμε λίγες φιάλες (προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις) στην Ελλάδα!Πέρασε το για λίγο από καράφα, για να ξεδιπλώσει τον πολύπλοκο χαρακτήρα του.
LA REINE DES MONTAGNES NOIRE - ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ
Τί θα ήταν ένας βασιλιάς χωρίς τη βασίλισσά του; Ο Γιάννης Παπαργυρίου συμπληρώνει τη σκακιέρα με την πιο δυνατή του φιγούρα και δίπλα στον βασιλιά Le Roi des Montagnes, βάζει τη Μαυροδάφνη επιτέλους στη θέση που της ταιριάζει. Εκείνη της βασίλισσας! Η Μαυροδάφνη προέρχεται από τους αμπελώνες που φυτεύτηκαν το 2016 στα Σοφιανά Κορινθίας, σε υψόμετρο 850 μέτρων. Μετά τον τρύγο γίνεται εκχύλιση 28 ημερών, που δίνει στο κρασί πολύ πλούσια φρουτώδη αρώματα , ενώ στη συνέχεια ζυμώνει σε βαρέλια 400-500 λίτρων με γηγενείς ζύμες, για να μεταφερθεί τελικά σε βαρέλια 1000 λίτρων, όπου παραμένει για 12 μήνες. Η συμπύκνωση, η πολυπλοκότητά και το δυναμικό παλαίωσής της είναι αποστομωτικά!