Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
DONA SILVINA TORRONTES - BODEGAS KRONTIRAS
Αργεντινή όμως δεν είναι μόνο το Malbec, είναι και το Torrontes! Πρόκειται για μια λευκή αρωματική ποικιλία με τραγανή οξύτητα και άφθονο φρούτο. Το γνωστό και αγαπημένο οινοποιείο του Κωνσταντίνου Κροντηρά και της Silvina Macipa - Krontiras έκτος από καταπληκτικά κόκκινα κρασιά κάνει και ένα εξαιρετικό λευκό, από Τοrrontes φυσικά! Τα αμπέλια βρίσκονται σε ψηλό υψόμετρο, στην περιοχή Rioja, την βορειότερη της Αργεντινής, γνωστή για τα Torrontes της. Αυτό το Torrontes θα σε ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα του, το ζουμερό του φρούτο και την δροσιστική του οξύτητα!
CHARDONNAY ALTA - CATENA ZAPATA
Το Chardonnay Alta - Catena Zapata ανήκει στην «πιο δημοφιλή μάρκα κρασιού στον κόσμο», όπως ανακηρύχθηκε το 2020 από την Drinks International! Τα σταφύλια προέρχονται από τους πιο ψηλούς αμπελώνες του οινοποιείου, σε υψόμετρο σχεδόν 1500 μέτρων. Οι διάσημοι αμπελώνες Adrianna και Domingo, θεωρούνται οι Grand Cru της Ν. Αμερικής γιατί συνδυάζουν στοιχεία που δεν υπάρχουν αλλού στη Mendoza. Ασβεστώδη εδάφη και δροσερό κλίμα. Είναι «ο κήπος της Εδέμ» για το Chardonnay, που εκεί δίνει τον πιο αριστοκρατικό φρουτένιο και ορυκτό χαρακτήρα του!
CARMENERE - PRIMUS
Το Primus Apalta Carmenere είναι ένα πληθωρικό κόκκινο κρασί με εντυπωσιακή τυπικότητα και πολυπλοκότητα, με φοβερή σχέση ποιότητας τιμής και κάθε χρόνο καταφέρνει και σκαρφαλώνει πολύ ψηλά στη βαθμολογική κλίμακα! Tα σταφύλια προέρχονται από τη διάσημη αναπαραγωγική ζώνη Apalta, από αμπέλια που καλλιεργούνται βιολογικά. Το κρασί ζυμώνει με επιλεγμένες ζύμες και έπειτα ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, το 18% καινούργια. Το αποτέλεσμα είναι πλούσιο, με βελούδινες τανίνες.
VIBO - VIU MANENT
To Vibo Viñedo Centenario του εικονικού οινοποιείου Viu Manent είναι ένα Χιλιανό διαμαντάκι, που κουβαλάει μέσα του την ιστορία αμπελώνων 100 ετών και πάνω. To χαρμάνι αποτελείται από 63% Cabernet Sauvignon και 37% Malbec, τα οποία προέρχονται από τους αμπελώνες του οινοποιείου στην κοιλάδα Colchagua. O τρύγος γίνεται χειρωνακτικά και ακολουθεί προσεκτική διαλογή πριν την κρυοεκχύλιση. Όλα αυτά αποτελούν σημαντικά βήματα για τη διατήρηση της φρεσκάδας, της κομψότητας και της ποιότητας του κρασιού και απογειώνονται με τη χρήση γηγενών ζυμών και 17μηνης ωρίμασης σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (παλιά και νέα).
BONARDA - EL ENEMIGO
To El Enemigo Bonarda είναι εμπνευσμένο από την τέχνη και τα κρασιά των προγόνων της Adrianna Catena και του Alejandro Vigil. Ένα κρασί που άπαξ και το δοκιμάσεις θα θέλεις να πίνεις μόνο αυτό για την υπόλοιπη ζωή σου. Το El Enemigo Bonarda κατατάσσεται στα Top κρασιά στον κόσμο, που αποτελούν μόλις το 5% του συνόλου. Ένα παλιό, ξεχασμένο αμπελοτόπι, ηλικίας άνω των 100 ετών, από τη σπάνια ποικιλία Bonarda, διασώθηκε (ευτυχώς) από τον Alejandro την τελευταία στιγμή. Οι καρποί έδωσαν τη βάση και ο μαέστρος Alejandro έκανε τα μαγικά του για να δημιουργήσει μια βόμβα φρούτου και πολυπλοκότητας. 10μηνη παραμονή σε παλιά, δρύινα foudres εξασφαλίζει την απόλυτη έκφραση της ποικιλίας και του φρούτου.
HEY MALBEC - MATIAS RICCITELLI
Η επική αυτή φιάλη, με την σούπερ ντούπερ ετικέτα, έχει ακόμα καλύτερο περιεχόμενο! Πυκνό φρούτο, βιολέτες, μελάνι, ευκάλυπτος και σοκολάτα θα σε αφήσουν σίγουρα με το στόμα ανοιχτό! Τα σταφύλια προέρχονται από διαφορετικά υψόμετρα και από παλιά κλήματα. Τo κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες (και ένα μέρος σε ολόκληρα τσαμπιά) και ωριμάζει σε τσιμεντένιες δεξαμενές και παλιά γαλλικά βαρέλια. Το αποτέλεσμα έχει πυκνό μαύρο φρούτο, βοτανική διάσταση και σούπερ πικάντικο χαρακτήρα.