Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
COTES DU RHONE NATURE RED - FAMILLE PERRIN
To Cotes du Rhone Nature Famille Perrin δεν είναι ένα ακόμα φυσικό κρασί. Το Nature εδώ σημαίνει «με σεβασμό στη φύση» και πρόκειται για ένα κρασί αποκλειστικά βιολογικής καλλιέργειας και φιλοσοφίας. Η οικογένεια (Famille) Perrin από την άλλη, είναι μια ιστορική οικογένεια του Ροδανού. Αρκεί να σου πούμε πως είναι η οικογένεια πίσω από το ξακουστό Chateau Beaucastel (ναι, καλά διάβασες)!
AM FINE ASSYRTIKO - ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ
Έχει ακούσει τον χαρακτηρισμό "ένα από τα καλύτερα και πιο πολύπλοκα ελληνικά λευκά κρασιά" πολλές φορές. Είναι σίγουρα ένα από αυτά που έχουν βάλει τον Ανατολικό Αμπελώνα και τους δύο αδερφούς Νικολαΐδη στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού (και όχι μόνο) κρασιού και τα πιο ψαγμένα κελάρια. Η ζύμωση πραγματοποιείται με γηγενείς άγριες ζύμες και στη συνέχεια το παραμένει για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια με τις λεπτές οινολάσπες του και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερα!
ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ NATURE - OENOS NATURE
Ξέχνα ότι ήξερες για το Μοσχάτο. Είναι το πρώτο Μοσχάτο Αλεξανδρείας χωρίς θειώδη, μάλιστα από το νησί της Λήμνου και είναι εδώ έτοιμο να κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους.Με ελάχιστα θειώδη, μόνο κατά την εμφιάλωση και χωρίς λοιπές παρεμβάσεις, μιλάμε για ένα φυσικό κρασί που αναδεικνύει στο έπακρο το terroir της περιοχής και υπογραμμίζει τον τυπικό χαρακτήρα της ποικιλίας.
ΝΑΟΥΣΑ - ΚΤΗΜΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ
Ξέρεις τι θα πει Grand Cru; Είναι αυτά τα πολύ συγκεκριμένα αμπελοτόπια που αποδεδειγμένα δίνουν πολύ μεγάλα κρασιά. Και η Νάουσα Κελεσίδη γεννήθηκε σε ένα από αυτά. Στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας. Εκεί, με βιολογικές μεθοδολογίες, η οικογένεια παράγει ένα από τα καλύτερα Ξινόμαυρα που μπορεί να έχεις την τύχη να πέσουν στα χέρια σου. Ακροβατώντας ανάμεσα στη μοντέρνα και την κλασσική οινοποίηση – πίστεψέ μας – θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό…
TU VIN PLUS AUX SOIREES - FABIEN JOUVES
Το Tu Vin Plus Aux Soirees μας έχει πάρει τα μυαλά. Φταίει σίγουρα ο Fabien Jouves που μας εξιτάρει τη φαντασία με τις νέες του οινοποιήσεις και τις περίτεχνες τεχνικές του. Προέρχεται από ένα αμπελοτόπι σε υψόμετρο 350 μέτρων, με αμπέλια ηλικίας 25 ετών. Ολόκληρα τσαμπιά από τις ποικιλίες Malbec και Cabernet Franc, τρυγούνται χειρωνακτικά και διαβρέχονται για 7 ημέρες, ενώ στη συνέχεια το κρασί μεταφέρεται σε τσιμεντένιες δεξαμενές και δρύινα βαρέλια, όπου παραμένει για 6 μήνες, πριν εμφιαλωθεί εντελώς αφιλτράριστο.
DONA SILVINA TORRONTES - BODEGAS KRONTIRAS
Το γνωστό και αγαπημένο οινοποιείο του Κωνσταντίνου Κροντηρά και της Silvina Macipa - Krontiras έκτος από καταπληκτικά κόκκινα κρασιά κάνει και ένα εξαιρετικό λευκό, από Τοrrontes φυσικά! Τα αμπέλια βρίσκονται σε ψηλό υψόμετρο, στην περιοχή Rioja, την βορειότερη της Αργεντινής, γνωστή για τα Torrontes της. Με την προσεκτική οινοποίηση του Πάνου Ζουμπούλη αυτό το Torrontes θα σε ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα του, το ζουμερό του φρούτο και την δροσιστική του οξύτητα!