Ποιο είναι το επόμενο βήμα ενός μεγάλου και επιτυχημένου κόκκινου κρασιού; Ένα ακόμη μεγαλύτερο κόκκινο κρασί. Και αυτό ακριβώς συνέβη στον Δίλοφο του Κτήματος Τσέλεπος. Μεγάλωσε, ανανεώθηκε και με την προσθήκη μιας τρίτης, ξεχασμένης, γηγενούς ποικιλίας στο κλασικό blend Merlot – Cabernet Sauvignon, έγινε Deux Collines Τσέλεπου!
H γηγενής αρκαδική ποικιλία Κολλινιάτικο αναβιώθηκε τα τελευταία μόλις χρόνια και για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε κάποιο από τα κρασιά του κτήματος. Με βαθύ χρώμα και έντονο φρουτένιο αρωματικό προφίλ, το Κολλινιάτικο έδωσε μια ακόμη πιο τοπική νότα, ενισχύοντας και συμπληρώνοντας όμορφα το χαρμάνι.
Τα σταφύλια για το Deux Collines Tselepos προέρχονται από τους αμπελώνες του κτήματος στην Τεγέα, στους λόφους Κοκκινόμυλος και Αυλοτόπι. Μετά τη ζύμωση, ο χυμός πέρασε 10 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια δεύτερης και τρίτης χρήσης για να δώσει την ευκαιρία στις τρεις ποικιλίες να ενσωματωθούν ιδανικά και να συμπληρώσουν τα πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά τους.
Έντονα φρουτένιο και πολύπλοκο, το σημαντικά ανανεωμένο, το Deux Collines Κτήμα Τσέλεπος, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το νέο αγαπημένο σου κόκκινο κρασί.
Σου λέμε με βεβαιότητα ότι αυτό το κρασί θα το λατρέψεις!