ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Kaleidoscope 2021 - Kaapzicht
€13,10
€11,10
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ο value for money χαμαιλέοντας που θες στο τραπέζι σου!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Kaleidoscope Kaapzicht είναι ένα κόκκινο που τα έχει όλα και συμφέρει! Και εξηγούμε: έχει πληθωρικό κόκκινο και μαύρο φρούτο, φίνες νότες δρυός, μέτριες αλλά μαλακές ταννίνες, πίνεται και σκέτο αλλά και με φαγητό, αγαπά και την πίτσα και το σουβλάκι αλλά και ένα ωραίο κομμάτι μοσχάρι. Και όλα αυτά σε τιμή κάτω των 15 ευρώ, ε τι άλλο να σου πούμε δηλαδή;

Το οινοποιείο Kaapzicht βρίσκεται στην πιο διάσημη και ιστορική οινοπαραγωγική περιοχή της Ν. Αφρικής, το Stellenbosch. Το 1946 ο David Steytler, ταγματάρχης του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου, αποφάσισε να παρατήσει τα αξιώματα και να γίνει αμπελουργός! Συγκεκριμένα αποφάσισε να ανταλλάξεει τα πρόβατα Karoo που είχε για μια φάρμα κρασιού (που τότε ονομαζόταν Rozendal), στους ειδυλλιακούς λόφους του Bottelary. Ένα χρόνο αργότερα φύτεψε τα πρώτα αμπέλια Chenin Blanc, που σήμερα είναι από τα παλαιότερα της Ν.Αφρικής, ενώ το 1959 φύτεψε τα πρώτα αμπέλια Pinotage.

Για το Kaleidoscope Kaapzicht έχουμε ένα πολύπλοκο χαρμάνι από 39% Shiraz, 19% Cabernet Sauvignon, 16% Petit Verdot, 11% Merlot, 4% Pinotage, 4% Cabernet Franc, 3% Cinsaut, 3% Malbec και 1% Grenache. Το κρασί μετά την ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και την ολοκλήρωση της μηλογαλακτικής μεταφέρεται σε δρύινα βαρέλια και δεξαμενές, όπου και παραμένει για 14 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι φρουτώδες και απολαυστικό, με διακριτικά πικάντικο χαρακτήρα.

Το Kaleidoscope Kaapzicht είναι ο value for money χαμαιλέοντας που θες στο τραπέζι σου!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Έχει μέτριο ρουμπινί χρώμα και κομψά αρώματα κόκκινων και μαύρων μούρων, πλαισιωμένα από νότες πιπεριού, μπαχαριού και μαύρου τσαγιού. Πινελιές από αποξηραμένα βότανα, καπνό και κακάο συμπληρώνουν το απολαυστικό σύνολο.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, τραγανή οξύτητα και μέτριες ταννίνες. Δαμάσκηνα, κεράσια, κόκκινα και μαύρα μούρα μπλέκονται με μαύρο τσάι, πιπέρι, γλυκόριζα και σοκολάτα. Νόστιμο, umami τελείωμα που διαρκεί.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Stellenbosch, Νότια Αφρική
Ποικιλία Shiraz, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Merlot, Pinotage, Cabernet Franc, Cinsaut, Malbec, Grenache
Αρώματα κόκκινα και μαύρα μούρα, πιπέρι, μπαχάρι, μαύρο τσάι, αποξηραμένα βότανα, καπνός, κακάο
Μέγεθος Φιάλης 750 ml
Παραμονή σε βαρέλι 14 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16-18°C
Παλαίωση 3-5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

KALEIDOSCOPE 2021 - KAAPZICHT

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Δοκίμασέ το με ένα φιλέτο ribeye, αρνίσια παϊδάκια με δενδρολίβανο, burgers, ψητή πάπια με σως μούρων, ψητά μανιτάρια portobello, φακές ή γεμιστά.

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}