ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Κοτσιφάλι Nature 2023 - Οινοποιείο Ζουμπεράκη
Οινοποιείο Ζουμπεράκη

ΚΟΤΣΙΦΑΛΙ NATURE 2023 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ

  Ελλάδα / Ρέθυμνο
€18,90
€16,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα Κοτσιφάλι που πρέπει να δοκιμάσεις!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Κοτσιφάλι Nature - Οινοποιείο Ζουμπεράκη είναι το κρασί ελαχίστων παρεμβάσεων που πρέπει να δοκιμάσεις! Το οινοποιείο Ζουμπεράκη, στο χωριό Καλή Συκιά του Ρεθύμνου, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στην παραγωγή κρασιού, συνδυάζοντας αρμονικά το σεβασμό προς τη φύση και τον τόπο, με τις σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης.

Η τρίτη γενιά της οικογένειας, το 1996 έδωσε μια νέα πνοή στο οινοποιείο και προχώρησε σε μια καθολική αναβάθμιση, που αφορούσε τις εγκαταστάσεις παραγωγής, με νέας τεχνολογίας μηχανήματα, αλλά και την επέκταση σε αμπελώνες, που σήμερα φτάνουν τα 100 στρέμματα. Σε υψόμετρο 600-800 μέτρων και στη νοητή προέκταση των Λευκών Όρεων, το βουνό Κρυονερίτης, διαθέτει τις καλύτερες κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες για την βιολογική καλλιέργεια γηγενών και διεθνών ποικιλιών και την ανάδειξη των καλύτερων χαρακτηριστικών τους.

Για το Κοτσιφάλι Nature, τα σταφύλια προήλθαν από τον ιδιόκτητο αμπελώνα της Αγίας Βαρβάρας, που βρίσκεται σε υψόμετρο 650 μέτρων. Ο χυμός τους παρέμεινε για 10 ημέρες σε επαφή με τα στέμφυλα και ζύμωσε φυσικά με γηγενείς ζύμες μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε μεγάλα δρύινα βαρέλια, όπου ολοκληρώθηκε η ζύμωση. Το κρασί «ηρέμησε» περίπου για 11 μήνες, οι τανίνες λείαναν και εμφιαλώθηκε αφιλτράριστο με ελάχιστα θειώδη.

Ένα στρογγυλό και έξτρα αρωματικό Κοτσιφάλι, με βελούδινη υφή, που το κάνει ιδανικό για να ξεκινήσουν τα πρώτα μπαλκονάτα barbeque. Επίσης να ξέρεις πως σε 5 χρόνια από τώρα, η εξέλιξή του θα σε εντυπωσιάσει!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι βαθύ πορφυρό. Έχει έντονα αρώματα φρούτου που του προσδίδουν φρεσκάδα. Μικρή φράουλα, blueberry, δαμάσκηνα και αρώματα κερασιού, πλαισιώνονται από νότες κανέλας, μαύρης σοκολάτας, βανίλιας και μπαχαριού.

Έχει μέτριο (+) σώμα με την οξύτητα να προσδίδει φρεσκάδα και έντονες αλλά πολύ στρογγυλές και καλοδουλεμένες τανίνες. Μαγειρεμένη φράουλα, δαμάσκηνο, μαύρο κεράσι και βύσσινο, σε απόλυτη ισορροπία με κανέλα, γαρύφαλλο και μια καπνιστή και μακράς διάρκειας επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Ρέθυμνο, Κρήτη
Ποικιλία Κοτσιφάλι
Αρώματα Φράουλα, blueberry, δαμάσκηνο, κεράσι, κανέλα, μαύρη σοκολάτα, βανίλια, μπαχάρι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 11 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 4 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

ΚΟΤΣΙΦΑΛΙ NATURE 2023 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Δοκίμασέ το με carpaccio μοσχάρι με τρούφα και παρμεζάνα, μπιφτέκι μοσχαρίσιο στα κάρβουνα με γέμιση καπνιστού τυριού ή ποικιλίες με λουκάνικα.

Ριγγατόνι με ντομάτα, πανσέτα και κατσικίσιο τυρί

  • 4 ώριμες ντομάτες μεσαίου μεγέθους
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ½ φλιτζάνι πανσέτα κομμένη σε κύβους
  • 150 γρ κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κυβάκια
  • ½ κιλό ριγκατόνι
  • Φύλλα μαϊντανού για το σερβίρισμα

 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180οC. 

Τεμαχίστε τις ντομάτες κατά μήκος σε φέτες και απλώστε τις σε ένα ταψί. Περιχύστε με το ελαιόλαδο, προσθέστε αλάτι (κατά βούληση) και απλώστε την ψιλοκομμένη πανσέτα σε όλη την έκταση του ταψιού.

Ψήστε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά, έως ότου οι ντομάτες μαλακώσουν. Τοποθετήστε τα κομμάτια του κατσικίσιου τυριού πάνω σε κάθε ντομάτα και δυναμώστε τη φωτιά στους 250ο C. Ψήστε για περίπου 10 ακόμη λεπτά έως ότου η πανσέτα γίνει τραγανή και το τυρί πάρει χρυσοκίτρινο χρώμα.

Βράστε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (aldente) και στραγγίστε τα καλά. Τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος, προσθέστε λίγο λάδι και ανακατέψτε τα ώστε να μην κολλάνε μεταξύ τους. Με ένα κουτάλι τοποθετήστε τις μισές ντομάτες με το λιωμένο τυρί και την πανσέτα πάνω από τα μακαρόνια, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και ανακατέψτε με τα ριγκατόνι έως ότου οι ντομάτες διαλυθούν και αναμιχθούν με το σύνολο.

Όταν σερβίρετε προσθέστε τις υπόλοιπες ντομάτες με το λιωμένο τυρί και την πανσέτα στο πλάι κάθε πιάτου. Πασπαλιστε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέστε φύλλα μαϊντανού για το σερβίρισμα.

 

Συνδυασμός με κρασί

Τόσο η κρεμώδης υφή του κατσικίσιου τυριού όσο και η λιπαρή και έντονη πανσέτα χρειάζονται ένα κόκκινο κρασί με αρκετή οξύτητα για να σπάσει τη λιπαρότητα του πιάτου. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν ένα Ξινόμαυρο Νάουσας ή ένα χαρμάνι Syrah.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}