ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Laborum Malbec 2020 Magnum - Bodega El Porvenir De Cafayate
Bodega El Porvenir de Cafayate

LABORUM MALBEC 2020 MAGNUM - BODEGA EL PORVENIR DE CAFAYATE

  Αργεντινή / Salta
€81,90
€71,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα κρασί που δε χορταίνεις να απολαμβάνεις!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Σου βρήκαμε το τέλειο δώρο για φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, αλλά και για εσένα που θέλεις ένα κρασί να μη χορταίνεις να απολαμβάνεις!

Όταν μιλάμε για Malbec μεγάλου υψομέτρου, εννοούμε Malbec El Porvenir de Cafayate. Μία βόμβα ζουμερού φρούτου, πυκνής δομής και ασυναγώνιστης ισορροπίας. Στην πραγματικότητα είναι ακόμα καλύτερο και ευτυχώς βγαίνει σε Magnum φιάλη, που λογικά θα φτάσει για όλους, λογικά…

Το οικογενειακό οινοποιείο El Porvenir de Cafayate βρίσκεται στο Cafayate της Salta εδώ και 20 χρόνια και κάνει μοναδικά κρασιά, από μεγάλα υψόμετρα, που συνδυάζουν το ζουμερό και ώριμο φρούτο, με την κοφτερή οξύτητα! Το μικροκλίμα του Cafayate ταίριαξε μοναδικά στην νοτιογαλλική ποικιλία και έδωσε ένα γεμάτου σώματος κρασί, βελούδινα τανικό και άκρως απολαυστικό, με δυνατότητα παλαίωσης που φτάνει και τα 10+ χρόνια. Φαντάσου τώρα τί σημαίνει αυτό για μια magnum φιάλη!

Το Laborium Malbec El Porvenir de Cafayate, είναι ένα Malbec που μεγάλωσε σε υψόμετρο 1700 μέτρων, στον ομώνυμο αμπελώνα και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα υψόμετρα, που καλλιεργούνται σταφύλια, στον κόσμο! Ο συνδυασμός του έντονου ηλιακού φωτός, των δροσερών νυχτών και των καλά στραγγιζόμενων εδαφών, δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για την πλήρη ωρίμανση του Malbec με αποτέλεσμα ένα κρασί πλούσιο, πολύπλοκο, γεμάτο χαρακτήρα και ώριμο φρούτο. Η ζύμωση διήρκησε 15 ημέρες, ενώ ακολούθησε μηλογαλακτική ζύμωση σε δρύινα βαρέλια που πρόσθεσε έξτρα πολυπλοκότητα. Στη συνέχεια η ωρίμαση για 1 ολόκληρο χρόνο σε νέα γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια, έδωσε την τελική πινελιά κομψότητας και βάθους με έναν ιδιαίτερο και πικάντικο χαρακτήρα.

Το απολαμβάνεις τώρα ή μέσα στα επόμενα 10 χρόνια; Αυτά είναι τα αληθινά διλήμματα…

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι βαθύ ρουμπινί. Πλούσια αρώματα από ώριμα βατόμουρα, δαμάσκηνα, μαύρα κεράσια, μύρτιλα, με νότες ευκάλυπτου, λεβάντας, κέδρου, μαύρου πιπεριού, σοκολάτας και γλυκάνισου.

Στο στόμα είναι γεμάτο με πολλές καλοσχηματισμένες τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα. Ζουμερό φρούτο, κυρίως μαύρο μούρο σε ένα πιο μπαχαρώδες από τη μύτη πλαίσιο, με το πιπέρι, την κανέλα, τον καπνό, τη σοκολάτα και τη βανίλια να κυριαρχούν.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2020
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Salta, Αργεντινή
Ποικιλία Malbec
Αρώματα Βατόμουρο, δαμάσκηνο, κεράσι, μύρτιλο, ευκάλυπτος, λεβάντα, κέδρος, πιπέρι, σοκολάτα, γλυκάνισος
Μέγεθος Φιάλης 1500ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 17°C
Παλαίωση 10 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

LABORUM MALBEC 2020 MAGNUM - BODEGA EL PORVENIR DE CAFAYATE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Δοκίμασέ το με οσομπούκο, σταβλίσια μπριζόλα και ψητό μοσχάρι κατσαρόλας με μπαχαρικά, αλλά και με παλαιωμένα κίτρινα τυριά.

Τραγανή πάπια στο φούρνο

  • 1 πάπια με την πέτσα βάρους περίπου 3 κιλών
  • 1 κιλό πατάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και καλά ξεπλυμένες
  • 4 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
  • 50grλίπος πάπιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα 2 λεμονιών

 

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220° C . Τρίβουμε με αλάτι ολόκληρη την πάπια και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι μέσα στην κοιλότητα. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια στραγγίζουμε καλά και τις λιώνουμε. Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια στο λίπος πάπιας μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο στον πουρέ πατάτας και ανακατεύουμε μαζί με το φασκόμηλο, το ξύσμα λεμονιού και το πιπέρι. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στην κοιλότητα της πάπιας. Βάλτε την πάπια σε ένα ευρύχωρο ταψί σε μεσαία σκάλα του φούρνου. Ψήστε για 30 λεπτά.
  2. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 180 C ή 160 C στον αέρα. Αφήστε την πάπια για ακόμα 2 ½ ώρες στο φούρνο. 
  3. Όταν η πάπια έχει ψηθεί, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε για 15 λεπτά πριν την κόψουμε. 

Προτείνουμε να τη σερβίρετε με κόκκινο λάχανο και πατάτες φούρνου.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}