ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Le Roi des Montagnes Syrah 2023 - Κτήμα Παπαργυρίου
Κτήμα Παπαργυρίου

LE ROI DES MONTAGNES SYRAH 2023 - ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ

  Ελλάδα / Κορινθία
€35,40
€30,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το Μεγάλο Syrah Της Ελλάδας είναι εδώ! Ο Βασιλιάς Επέστρεψε!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Ο πολυπόθητος Βασιλιάς των Βουνών, το Le Roi des Montagnes Syrah από το Κτήμα Παπαργυρίου, είναι έτοιμος να γίνει και πάλι ανάρπαστος! Ξέρουμε πόσο πολύ ανυπομονούσες γι’ αυτή τη στιγμή, όπως κι εμείς! Κάνε λοιπόν μερικές φιάλες δικές σου, πρίν εξαντληθεί και πάλι εν ριπή οφθαλμού!

Ο Βασιλιάς των Βουνών είναι εδώ και δικαιολογεί το στέμμα του.
Ο Γιάννης Παπαργυρίου έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι ξέρει να δουλεύει το Syrah και να το φτάνει στα άκρα. Ο υπερώριμος τρύγος δίνει τα ιδιαίτερα χαρίσματά του στο κρασί, όπως πλούσιο σώμα που σχεδόν το μασάς, τρομακτική συμπύκνωση φρούτου και υψηλό αλκοόλ. Χαρίσματα που όμως χρειάζονται τη μαεστρία του Παπαργυρίου στο χειρισμό, για να μη χαθεί η κομψότητα και η ισορροπία.

Η γαλλική ποικιλία καλλιεργείται και ωριμάζει σε υψόμετρο 850μ, στα Σοφιανά Κορινθίας. Καθυστερώντας τον τρύγο με μεγάλο ρίσκο, ο Παπαργυρίου μαζεύει τα σταφύλια όταν γίνουν υπερώριμα επιτυγχάνοντας τη συγκλονιστική συμπύκνωση του σχεδόν σταφιδιασμένου καρπού. Το κρασί ωριμάζει έπειτα για 18 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια και για λίγους ακόμη στη φιάλη.

Το Le Roi des Montagnes Syrah του Κτήματος Παπαργυρίου είναι το κρασί που θες να πίνεις για πάντα και ποτέ μα ποτέ να μην τελειώσει, αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα γι’ αυτό βιάσου!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή
Μεθυστικά αρώματα ώριμου βύσσινου, φραγκοστάφυλου, κερασιού και μύρτιλου, πλαισιώνονται από νότες βιολέτας, σοκολάτας γάλακτος, ευκάλυπτού, βανίλιας, πράσινου πιπεριού, καπνού και δέρματος.

Με σώμα και φρούτο που σχεδόν μπορείς να μασήσεις, πικάντικο περιτύλιγμα, ισορροπημένη οξύτητα και βελούδινες τανίνες, δύσκολα δεν θα εντυπωσιαστείς.
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 15%
Προέλευση Κορινθία, Ελλάδα
Ποικιλία Syrah
Αρώματα Βύσσινο, φραγκοστάφυλο, κεράσι, μύρτιλο, βιολέτα, σοκολάτα γάλακτος, ευκάλυπτος, βανίλια, πράσινο πιπέρι, κάρδαμο, καραμέλα γάλακτος, νωπό χώμα, καπνός, δέρμα.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 18 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 17°C
Παλαίωση 10 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

LE ROI DES MONTAGNES SYRAH 2023 - ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με πλούσια κρεατικά με κόκκινες σάλτσες, πιάτα με τρούφα και μανιτάρια ή κίτρινα παλαιωμένα τυριά.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}