ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Malbec Natural 2023 - Bodegas Krontiras
Bodegas Krontiras

MALBEC NATURAL 2023 - BODEGAS KRONTIRAS

  Αργεντινή / Mendoza
€26,20
€22,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ακαταμάχητο περιεχόμενο και υπέροχη artistic ετικέτα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Malbec Natural Bodegas Krontiras είναι ένα από τα αγαπημένα σου κόκκινα κρασιά! Tο ξέρουμε γιατί όσες φιάλες και να έρθουν, δεν είναι ποτέ αρκετές. Δεν ξέρουμε αν γι'αυτό φταίει η φυσική προσέγγιση, η υπέροχη artistic ετικέτα του ή το ακαταμάχητο περιεχόμενο της φιάλης. 

To οινοποιείο Bodegas Krontiras συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ομορφότερα οινοποιεία της Αργεντινής. Υπερσύγχρονο, βιοδυναμικά πιστοποιημένο, αποτελεί στολίδι στους πρόποδες των Άνδεων, στην πανέμορφη Μεντόζα, εκεί που παράγονται τα καλύτερα κρασιά της Αργεντινής. 

Στο πλαίσιο της βιοδυναμικής φιλοσοφίας και του απόλυτου σεβασμού στο κρασί και το περιβάλλον ο Πάνος Ζουμπούλης δημιούργησε το Malbec Natural Bodegas Krontiras. Όπως προδίδει το όνομα του πρόκειται για ένα Malbec χωρίς πρόσθετα θειώδη, με ελάχιστες παρεμβάσεις και χωρίς ίχνος βαρελιού. Η ποιότητα του σταφυλιού και το terroir μιλάνε από μόνα τους και έχουν πολλά να πουν… Μπορεί να είναι από την Αργεντινή αλλά η γαλλική φινέτσα της ποικιλίας εκφράζεται σε όλο της το μεγαλείο!

Και όπως καλά κατάλαβες οι φιάλες του Malbec Natural Bodegas Krontiras είναι εξαιρετικά περιορισμένες!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Το Malbec Natural Bodegas Krontiras έχει βαθύ πορφυρό χρώμα και μύτη που γοητεύει από την πρώτη στιγμή με το πλούσιο μαύρο φρούτο του. Βύσσινο, μούρο και μύρτιλο πλαισιώνονται από νότες αποξηραμένων λουλουδιών, ιωδίου και γλυκάνισου. 

Στο στόμα είναι κομψό, μετρίου όγκου, με δροσιστική οξύτητα, εμβληματική ισορροπία και βελούδινες, ώριμες τανίνες. Πληθωρικό κεράσι, βύσσινο, φραμπουάζ και μούρο συναντούν βιολέτες, λεβάντες και πράσινο τσάι σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σύνολο. 

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Mendoza, Αργεντινή
Ποικιλία Malbec
Αρώματα Βύσσινο, μούρο, μύρτιλο, αποξηραμένα λουλούδια, ιώδιο, γλυκάνισος.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 14°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

MALBEC NATURAL 2023 - BODEGAS KRONTIRAS

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με φιλέτο τόνου ή μοσχαρίσιο ταρτάρ.

Ριγγατόνι με ντομάτα, πανσέτα και κατσικίσιο τυρί

  • 4 ώριμες ντομάτες μεσαίου μεγέθους
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ½ φλιτζάνι πανσέτα κομμένη σε κύβους
  • 150 γρ κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κυβάκια
  • ½ κιλό ριγκατόνι
  • Φύλλα μαϊντανού για το σερβίρισμα

 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180οC. 

Τεμαχίστε τις ντομάτες κατά μήκος σε φέτες και απλώστε τις σε ένα ταψί. Περιχύστε με το ελαιόλαδο, προσθέστε αλάτι (κατά βούληση) και απλώστε την ψιλοκομμένη πανσέτα σε όλη την έκταση του ταψιού.

Ψήστε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά, έως ότου οι ντομάτες μαλακώσουν. Τοποθετήστε τα κομμάτια του κατσικίσιου τυριού πάνω σε κάθε ντομάτα και δυναμώστε τη φωτιά στους 250ο C. Ψήστε για περίπου 10 ακόμη λεπτά έως ότου η πανσέτα γίνει τραγανή και το τυρί πάρει χρυσοκίτρινο χρώμα.

Βράστε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (aldente) και στραγγίστε τα καλά. Τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος, προσθέστε λίγο λάδι και ανακατέψτε τα ώστε να μην κολλάνε μεταξύ τους. Με ένα κουτάλι τοποθετήστε τις μισές ντομάτες με το λιωμένο τυρί και την πανσέτα πάνω από τα μακαρόνια, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και ανακατέψτε με τα ριγκατόνι έως ότου οι ντομάτες διαλυθούν και αναμιχθούν με το σύνολο.

Όταν σερβίρετε προσθέστε τις υπόλοιπες ντομάτες με το λιωμένο τυρί και την πανσέτα στο πλάι κάθε πιάτου. Πασπαλιστε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέστε φύλλα μαϊντανού για το σερβίρισμα.

 

Συνδυασμός με κρασί

Τόσο η κρεμώδης υφή του κατσικίσιου τυριού όσο και η λιπαρή και έντονη πανσέτα χρειάζονται ένα κόκκινο κρασί με αρκετή οξύτητα για να σπάσει τη λιπαρότητα του πιάτου. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν ένα Ξινόμαυρο Νάουσας ή ένα χαρμάνι Syrah.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}