ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Perpetuus Ερυθρό 2020 - Κτήμα Ν. Λαζαρίδη
Κτήμα Ν. Λαζαρίδη

PERPETUUS ΕΡΥΘΡΟ 2020 - ΚΤΗΜΑ Ν. ΛΑΖΑΡΙΔΗ

  Ελλάδα / Δράμα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Εντυπωσιακό και με τεράστιες δυνατότητες παλαίωσης!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Perpetuus στα λατινικά σημαίνει αέναος και παράλληλα είναι ένα εντυπωσιακό κόκκινο κρασί από το Chateau Nico Lazaridi. Το πάντρεμα του αρχαίου Μαυρουδιού Θράκης μαζί με το κοσμοπολίτικο Cabernet Franc δίνουν ένα πολύπλοκο κρασί, φτιαγμένο για βαθιά παλαίωση.

Το Chateau Nico Lazaridi στην Αγορά Δράμας αποτελεί ορόσημο στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κρασιού ενώ παράλληλα αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του κλασσικού. Το οινοποιείο ασχολείται κυρίως με ξένες ποικιλίες και κάποιες επιλεγμένες ελληνικές που ταιριάζουν στο μικροκλίμα της περιοχής, όπως το Μαυρούδι. Το Perpetuus είναι μια σειρά κρασιών που δημιουργήθηκε το 2004, σε λευκή και ερυθρή εκδοχή. Το ερυθρό αποτελείται από 60% Cabernet Franc και 40% Μαυρούδι. Το κρασί ζυμώνει και ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες και εμφιαλώνεται αφιλτράριστο. Το όνομα επιλέχθηκε γιατί το Perpetuus ερυθρό Chateau Nico Lazaridi είναι ένα κρασί με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης, που κινείται αέναα στο χρόνο και μπορείς να το ξεχάσεις στο συντηρητή σου για μια 15ετία .

Απόλαυσε το Perpetuus ερυθρό Chateau Nico Lazaridi τώρα ή πολύ αργότερα.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Έχει βαθύ ρουμπινί χρώμα και εντυπωσιακά αρώματα δαμάσκηνου, κερασιού, βύσσινου, καπνού, βανίλιας, μύρτιλου, δέρματος, πιπεριού και κανέλας.

Στο στόμα έχει πλούσιο σώμα, ρωμαλέες τανίνες και μέτρια (+) οξύτητα. Απολαυστικά αρώματα βιολέτας, ευκαλύπτου, βύσσινου, μούρου, δαμάσκηνου, βανίλιας, σοκολάτας, καπνού και πιπεριού συνθέτουν ένα πολύπλοκο μπουκέτο.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2020
Αλκοόλ 13.9%
Προέλευση Δράμα
Ποικιλία Cabernet Franc, Μαυρούδι
Αρώματα Δαμάσκηνο, κεράσι, βύσσινο, καπνός, βανίλια, μύρτιλο, δέρμα, πιπέρι, κανέλα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 24 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 10+ Χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

PERPETUUS ΕΡΥΘΡΟ 2020 - ΚΤΗΜΑ Ν. ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με μοσχαράκι κρασάτο, αγριογούρουνο με δαμάσκηνα, βοδινή σπαλομπριζόλα

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}