Αν νόμιζες πως τα κρασιά που παίρνουν χρυσά μετάλλια και διακρίσεις είναι ακριβά, τότε ετοιμάσου να συγκλονιστείς με το Πετάλι του Οινοποιείου Διαμαντάκη!
Το Πετάλι είναι ένα Λιάτικο από 3 παλιά αμπελοτόπια, που έχει ζυμώσει και ωριμάσει για 12 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Ό,τι ακριβώς χρειαζόταν δηλαδή για να αποκτήσει έναν πολύ διαφορετικό και κομψό χαρακτήρα από όσα έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα. O Ζαχαρίας Διαμαντάκης έκανε πάλι το θαύμα του με το Πετάλι. Φίνο σαν Pinot Noir και με διακριτικό αλκοόλ (για τα δεδομένα της ποικιλίας), είναι πασιφανής ο λόγος που κερδίσει κοινό και κριτικούς!
Με αυτή την τιμή, η κομψότητα είναι πιο προσιτή από ποτέ!