Τα αδέρφια Μπουγιούρη ξαναχτυπούν με ένα πληθωρικό, βαρελάτο Ασύρτικο, το Ασύρτικο Oaked Κτήμα Μπουγιούρη! Ξέρουμε πως αγαπάς τα κρασιά τους, γιατί έχουν απίστευτη σχέση ποιότητας τιμής και σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπο σε τραπέζια και μαζώξεις! Ετοιμάσου να λατρέψεις το καινούργιο τους "πείραμα".
Ο Δημήτρης και ο Γιάννης Μπουγιούρης είναι σίγουρα από τους νεότερους οινοποιούς της χώρας και έχουν γίνει διάσημοι, κυρίως, για τη Μαλαγουζιά τους. Τα ιδιόκτητα αμπέλια στις Ερυθρές Αττικής τα φροντίζουν σα να είναι παιδιά τους και τα γνωρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή. Έτσι λοιπόν, παρατήρησαν πως ένα συγκεκριμένο κομμάτι του αμπελώνα του Ασύρτικου έχει πετρώδες έδαφος και καλύτερη αποστράγγιση. Αυτό, σε απλά λόγια, μεταφράζεται σε μεγαλύτερη συμπύκνωση και εκφραστικότητα στο κρασί. Αποφάσισαν να οινοποιήσουν αυτό το κομμάτι χωριστά και μετά τη ζύμωση σε δεξαμενή, έβαλαν το κρασί σε δυο γαλλικά δρύινα βαρέλια, δεύτερης χρήσης. Το άφησαν εκεί για 6 μήνες, μαζί με τις φίνες οινολάσπες του, ώστε να αποκτήσει πλούσιο λιπαρό χαρακτήρα και εντυπωσιακή πολυπλοκότητα.
Το Ασύρτικο Oaked Κτήμα Μπουγιούρη θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου λευκά κρασιά!