H Eλιά Βιδιανό των Αμπελώνων Καραβιτάκη αποτελέι με σιγουριά μια από τις πιο κομψές και παράλληλα εντυπωσιακές εκφράσεις της διάσημης Κρητικής ποικιλίας. Το "καμάρι" του Νίκου Καραβιτάκη είναι έτοιμο να κατακτήσει όποιον προλάβει να το δοκιμάσει!
To νέο αίμα των Αμπελώνων Καραβιτάκη, ο Νίκος, πιστεύει ακράδαντα πως το Βιδιανό είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο κρητικός αμπελώνας. Έχει αφιερωθεί στην ανάδειξή του και πειραματίζεται πολύ συχνά με διαφορετικές οινοποιήσεις, single vineyard εμφιαλώσεις, βαρέλια κτλ.
Η Ελιά Βιδιανό είναι ένα κρασί που βγήκε από ένα, ομολογουμένως, πολύ πετυχημένο πείραμα. Το αμπελοτόπι βρίσκεται σε υψόμετρο 640 μέτρων και μέρος του κρασιού παλαίωσε σε δρύινα βαρέλια από τα Βόσγια Δάση για τουλάχιστον 6 μήνες. Το βαρέλι είναι τόσο όσο χρειάζεται για να χαρίσει τα αρώματα του, αφήνοντας όμως τον πολύπλοκο και mineral χαρακτήρα του Βιδιανού να λάμψει.
Πρόλαβε και κάνε μια φιάλη δική σου, πριν γίνει sold out!