ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Holdaway Vineyard Sauvignon Blanc 2023 - Blank Canvas
Blank Canvas

HOLDAWAY VINEYARD SAUVIGNON BLANC 2023 - BLANK CANVAS

  Νέα Ζηλανδία / Marlborough
€24,60
€21,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το καλύτερο Marlborough Sauvignon Blanc της Νέας Ζηλανδίας!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Holdaway Vineyard Sauvignon Blanc - Blank Canvas είναι ένα single vineyard Sauvignon Blanc από το Marlborough που ήρθε για να μείνει! Με διθυραμβικές κριτικές και υψηλές βαθμολογίες από την αφρόκρεμα των οινογράφων (Robert Parker, Jancis Robinson MW, Bob Cambell MW, James Skilton MW κλπ..) και σταθερά ως το καλύτερο της χώρας από τη Julia Harding MW και Rebecca Gibb MW!  Τι παραπάνω για να σε ιντριγκάρουμε;

Α, μπορείς να το πιεις άνετα τώρα αλλά και τα επόμενα τρία χρόνια...

Έξτρα πόντοι; Είναι vegan και vegetarian friendly, οπότε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα σχετικά με τη διατροφή σου!

Το μπουτίκ οινοποιείο Blank Canvas είναι το δημιούργημα του αχτύπητου διδύμου Matt Thompson και Sophie Parker-Thomson MW. Ο Matt θεωρείται αδιαμφισβήτα ένας από τους καλύτερους οινολόγους της χώρας με πολλά βραβεία στην πλάτη του και πάνω από 59 τρύγους μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Ευρώπης! Η Sophie είναι η νεότερη MW της Νέας Ζηλανδίας με 21 τρύγους στα δύο ημισφαίρια στο ενεργητικό της.

Να ξέρεις ότι μια φιάλη από το Holdaway Vineyard Sauvignon Blanc - Blank Canvas δε θα φτάσει!

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

To Holdaway Vineyard Sauvignon Blanc - Blank Canvas έχει απαλό λεμονοπράσινο χρώμα και ό,τι θα περίμενε κανείς από ένα Sauvignon Blanc Νέας Ζηλανδίας: έξτρα πολυπλοκότητα υφών και αλμύρα στο στόμα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως είναι ένα κρασί μόνο δεξαμενής. Φουλ αρωματική μύτη που ξεχωρίζουν τροπικά φρούτα –guava, grapefruit, passion-fruit-, σπαράγγι και φυτικά αρώματα όπως φύλλα φραγκοστάφυλλου.

Τελείως ξηρό, με υψηλή οξύτητα, μέτριο σώμα και μεγάλη διάρκεια.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Marlborough, Νέα Ζηλανδία
Ποικιλία Sauvignon Blanc
Αρώματα Αλμύρα, guava, grapefruit, passion fruit, σπαράγγι, φύλλο φραγκοστάφυλλου
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

HOLDAWAY VINEYARD SAUVIGNON BLANC 2023 - BLANK CANVAS

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασε το με πράσινες σαλατες, ριζότο με σπαράγγια και lime, ζυμαρικά με σάλτσα πέστο, ντολμαδάκια με γαρίδες, λαβράκι ceviche 

Σπαγγέτι με γαρίδες, λεμόνι και μάραθο

1 πακέτο σπαγγέτι Νo6 
800 γρ. γαρίδες
2 λεμόνια ακέρωτα
5-6 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό ματσάκι μάραθο
Φρέσκο πιπέρι
Χοντρό αλάτι
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο

Καθαρίζουμε προσεκτικά τις γαρίδες και αφοιρούμε τα κεφάλια. Τα βάζουμε να βράσουν, σε μια κατσαρόλα με 300 ml. νερό και 3 σκελίδες σκόρδο, για 15 λεπτά. Κατόπιν περνάμε το ζωμό από σίτα, πιέζοντας καλά τα κεφάλια, και τον κρατάμε ζεστό.

Ταυτόχρονα βράζουμε  al dente το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό. Παίρνουμε το ξύσμα από τα λεμόνια και ψιλοκόβουμε το μάραθο.

Σε ένα αρκετά μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο, περίπου 20 ml. και το υπόλοιπο σκόρδο, μόλις ζεσταθεί το ελαιόλαδο αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε το μπούκοβο.

Σωτάρουμε στο λάδι τις καθαρισμένες γαρίδες, για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Καρυκεύουμε με αλατοπίπερο, προσθέτουμε λίγο μάραθο, λίγο ξύσμα λεμονιού και σβήνουμε με το χυμό των λεμονιών.

Αφαιρούμε τις γαρίδες και στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε το σπαγγέτι απευθείας από την κατσαρόλα και δυναμώνουμε την θερμοκρασία. Προσθέτουμε τον ζωμό που ετοιμάσαμε και ανακατεύουμε, το άμυλο που θα βγάλουν τα ζυμαρικά θα αρχίσει να «δένει» τη σάλτσα.

Όταν η σάλτσα ελαττωθεί πασπαλίζουμε με μάραθο, πιπέρι και το υπόλοιπο ξύσμα λεμονιού. Σερβίρουμε αμέσως το σπαγγέτι με τις γαρίδες

 

Σημειώσεις για την συνταγή:
– Αν θέλουμε περισσότερη γεύση προσθέτουμε στον ζωμό από τις γαρίδες ένα μικρό μπουκέ γκαρνί (1 φύλλο πράσο το πράσινο μέρος, 1 φύλλο δάφνη, 1 κλωναράκι θυμάρι, 3 κλωναράκια μαϊντανό και 1 κλωναράκι σέλινο).
– Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και καραβίδες.

 

Εύα Μονόχαρη 

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}