Η Μαλαγουζιά Orange από το Κτήμα Τάτση είναι μια Μαλαγουζιά διαφορετική από τις άλλες, αφού φέρει το μοναδικό στυλ και τη φιλοσοφία των αδερφών Τάτση και μάλιστα σε πορτοκαλί εκδοχή! Αν τους γνωρίζεις, καταλαβαίνεις τι εννοούμε, αν όχι, τότε μια δοκιμή σίγουρα θα σε πείσει.
Ο Στέργιος και ο Περικλής Τάτσης ήταν από τους πρώτους Έλληνες οινοποιούς που ασχολήθηκαν με τη βιοδυναμική καλλιέργεια και την ήπια οινοποίηση. Στο οινοποιείο τους στην Γουμένισσα, δε σταματάνε ποτέ να πειραματίζονται με τις τοπικές ποικιλίες. Έχοντας φτάσει τη Νεγκόσκα σε πραγματικά άλλο επίπεδο, είπαν να καταπιαστούν και με την αγαπημένη λευκή, αρωματική ποικιλία, τη Μαλαγουζιά. Βιοδυναμική καλλιέργεια, ζύμωση με γηγενείς ζύμες, παραμονή με τα στέμφυλα για 30 μέρες, ωρίμαση για 18 μήνες σε παλιά δρύινα βαρέλια, καθόλου φιλτράρισμα και απειροελάχιστα θειώδη (μόνο αυτά που παράγονται με φυσικό τρόπο από τη διαδικασία της αλκοολικής ζύμωσης) θέτουν τη βάση για μια πολύ ιδιαίτερη έκφραση της Μαλαγουζιάς.
Η Μαλαγουζιά από το Κτήμα Τάτσης δε μοιάζει με όσες έχεις δοκιμάσει γι’ αυτό της αξίζει μια θέση στο ποτήρι και την καρδιά σου.