Βιολογική, φυσική, παραδοσιακή και πρωτοποριακή είναι η Retsina Naturε του Οινοποιείου Τετράμυθος από την ορεινή Αιγιαλεία. Κομψή, φινετσάτη και ζουμερή είναι κάποιοι άλλοι χαρακτηρισμοί που της ταιριάζουν.
Με πρώτη ύλη εξαιρετικής ποιότητας Ροδίτη από επιλεγμένα αμπελοτόπια, ρετσίνι από τα πεύκα στην άκρη του αμπελώνα, η Ρετσίνα Naturε του Οινοποιείου Τετράμυθος είναι κάτι παραπάνω από ένα τοπικό προϊόν. Αν σε αυτά προσθέσει κανείς ότι η ζύμωση πραγματοποιείται σε πήλινους αμφορείς φτιαγμένους με χώμα της περιοχής, ότι χρησιμοποιούνται άγριες, γηγενείς ζύμες και ότι το κρασί παραμένει με τις φίνες οινολάσπες του για 2 μήνες, τότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να προετοιμαστείς για κάτι ιδιαίτερο.
Η Ρετσίνα Τετράμυθου είναι ένα μοναδικό μείγμα σύγχρονης και πρωτοπόρας οινοποίησης με τις παραδοσιακότερες των μεθόδων. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικά λεπτεπίλεπτο, με το ρετσίνι να δίνει μόνο τον τόνο επιτρέποντας στα ανθικά και φρουτώδη αρώματα του Pοδίτη να εκφραστούν, χωρίς να τα καλύπτει.
Δοκίμασε τη τώρα!