Κάθε χρόνο λέμε δε γίνεται να είναι καλύτερη αλλά η Ρομπόλα του Πάνου Σαρρή καταφέρνει και ξεπερνά κάθε όριο και κάθε προσδοκία. Κοφτερή οξύτητα, mineral χαρακτήρας και συμπύκνωση φρούτου που συναντάμε συνήθως σε πρωτοκλασάτες Σαντορίνες, κάνουν αυτή τη Ρομπόλα πραγματικά ακαταμάχητη!
Ο Πάνος Σαρρής ήταν πάντα στην άλλη πλευρά. Sommelier με σημαντική εμπειρία και στη συνέχεια ιδιοκτήτης εστιατορίου σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού. Όταν πριν από 6 χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με τα αμπέλια και την οινοποιία, δεν θα άφηνε τίποτα στην τύχη. Ένα μόνο αμπελοτόπι στην Grand Cru περιοχή Φαγιάς, στις πλαγιές του Αίνου, σε υψόμετρο 800 μέτρων, πετρώδες και άνυδρο, με στρεμματική απόδοση μικρότερη από 300 κιλά/στρέμμα, έδωσε στη Ρομπόλα ότι ακριβώς χρειαζόταν. Η αφαιρετική οινοποίηση του Πάνου Σαρρή, χωρίς πολλές παρεμβάσεις, άφησε τη Ρομπόλα και το terroir να λάμψουν, δημιουργώντας ένα κρασί με το βαρύ αποτύπωμα της Κεφαλονιάς αλλά και του παραγωγού.
Η Ρομπόλα του Πάνου Σαρρή είναι με μία λέξη εκπληκτική!