Δύσκολα θα βρεις όνομα πιο ερωτικό και πιο κλασικό ταυτόχρονα από το Romeo & Juliet Κτήμα Γκόφα. Σε έναν πρωτότυπο και αντισυμβατικό συνδυασμό, δυο φαινομενικά ξένες μεταξύ τους ποικιλίες, συναντιούνται σε ένα χαρμάνι με μαγικά και εκρηκτικά ταυτόχρονα αποτελέσματα.
Ο Κωνσταντίνος Γκόφας είναι ήδη γνωστός για την μοναδική του προσήλωση και εμμονή σε κάθε λεπτομέρεια, από το αμπέλι μέχρι και την τελευταία τελεία στην ετικέτα. Στον ρόλο του Romeo το Chardonnay (60%) και της Ιουλιέτας η Μαλαγουζιά (40%)! Οι δύο ποικιλίες καλλιεργούνται στην περιοχή Δάφνη της Νεμέας. Το ασβεστοπορώδες έδαφος και η θέση του αμπελώνα επιτρέπουν στο αμπέλι να παράξει μόνο περιορισμένο και πολύ συμπυκνωμένο καρπό, που δεν ξεπερνά τα 600 kgr/στρέμμα. Το χαρμάνι ωρίμασε σε βαρέλια αμερικάνικης δρυός, με μέτριο κάψιμο, για 6 μήνες και όταν πλέον εμφιαλώθηκε όλοι μιλούσαν για τον μεγάλο ερώτα που γεννήθηκε στη φιάλη.
Πολύπλοκο, έντονο και γευστικό, το Romeo & Juliet από το Κτήμα Γκόφα είναι σίγουρο ότι θα σε ενθουσιάσει.