ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Torres Natureo Non Alcoholic Λευκό 2023
Miguel Torres

TORRES NATUREO NON ALCOHOLIC ΛΕΥΚΟ 2023

  Ισπανία
€11,10
€9,70
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Απόλαυση χωρίς αλκοόλ!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Είναι γεγονός. Μπορείς να απολαμβάνεις ένα λευκό κρασί με έντονη φρεσκάδα, οξύτητα και πλούσια αρώματα εσπεριδοειδών και λουλουδιών, ακόμα και χωρίς την παρουσία αλκοόλ. Αν έψαχνες ένα τέτοιο κρασί, μόλις το βρήκες και είναι το Torres Natureo Non Alcoholic! Τόλμησε και δοκίμασέ το, δεν θα το περιμένεις!

Η οικογένεια Torres παράγει κρασί στο Penedès της Ισπανίας από το 1870, συμπληρώνοντας πλέον 5 γενιές στην οινοποίηση. Καλλιεργούν ακόμα τα ίδια αμπελοτόπια με τα οποία ξεκίνησαν από τον 16ο αιώνα, διασφαλίζοντας την ποιότητα της παραγωγής και του αποτελέσματος. Η οινική παράδοση μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, διατηρώντας σταθερή την οινική κουλτούρα της οικογένειας, αλλά σε κάθε γενιά εμπλουτίζεται με κάτι νέο και καινοτόμο.

Και κάπως έτσι γεννήθηκε και το Natureo Non Alcoholic! Φτιάχτηκε από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξάνδρειας που οινοποιήθηκε με την κλασσική λευκή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, που διατήρησαν το πλούσιο αρωματικό προφίλ της ποικιλίας. Στη συνέχεια εφαρμόστηκε η μέθοδος της  αποαλκοολοποίησης, με την οποία αφαιρείται εντελώς το αλκοόλ από το κρασί μέσω μιας κωνικής στήλης. Η καινοτομία της μεθόδου, έγκειται στη διατήρηση του όγκου, της φρεσκάδας και όλων τον αρωμάτων του κρασιού, χωρίς αυτό να χάνει το χαρακτήρα του.

Αν θέλεις με λίγα λόγια να απολαμβάνεις όλες τις ώρες της ημέρας, κάθε ημέρα,  ένα σούπερ αρωματικό κρασί, με αναζωογονητικό χαρακτήρα αλλά και χωρίς αλκοόλ, αυτό είναι το Torres Natureo Non Alcoholic. Τόλμησέ το!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι απαλό λεμονί. Εντυπωσιακά αρώματα από ξύσμα lime, φύλλα λεμονιάς και περγαμόντο.

Στο στόμα έχει δροσερή οξύτητα και έντονα αρώματα από λευκόσαρκο ροδάκινο, άνθη λεμονιάς και λουλουδάτη επίγευση μακράς διάρκειας.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 0,0%
Προέλευση Penedes, Ισπανία
Ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας
Αρώματα ξύσμα lime, φύλλα λεμονιάς, περγαμόντο, λευκόσαρκο ροδάκινο, άνθη λεμονιάς
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

TORRES NATUREO NON ALCOHOLIC ΛΕΥΚΟ 2023

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το σκέτο σαν απεριτίφ, ή με οποιοδήποτε ελαφρύ πιάτο.

Λαβράκι στα κάρβουνα με πικάντικη σάλτσα σόγιας

  • 2 λαβράκια (των 500γρ) καθαρισμένα και ξεσπλαχνισμένα
  • ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • Μια χούφτα φρέσκα μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη)
  • 2 λεμόνια ή 1 πορτοκάλι
  • 10 γρ φρέσκο ​​τζίντζερ, σε λεπτές φέτες
  • Επιπλέον φέτες λεμόνι ή λάιμ για το σερβίρισμα

 

Για τη σάλτσα

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 έως 1 φρέσκια καυτερή πιπεριά, σε λεπτές φέτες (εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας)
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

 

Προθερμάνετε την ψησταριά σας ή ανάψτε τα κάρβουνα. Καθαρίστε το ψάρι καλά μέσα και έξω, και σκουπίστε το καλά. Κάνετε 3-4 κάθετες κάθετες στο κόκκαλο τομές  σε κάθε πλευρά του ψαριού. Αλοίψτε τα ψάρια μέσα και έξω με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε τα με αλάτι και πιπέρι μέσα και έξω. Γεμίστε τα με τα φρέσκα βότανα, φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού και τις φέτες τζίντζερ στις εγκοπές που ανοίξατε νωρίτερα.

Τοποθετήστε τα ψάρια μέσα σε μια σχάρα ψησίματος και ασφαλίστε τη καλά. Αφού έχουν κάτσει τα κάρβουνα ή αφού το grill αερίου έχει ζεσταθεί καλά, ψήστε για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια γυρίστε τη σχάρα από την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.

Για τη σάλτσα, τοποθετήστε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο και όταν κάψει, προσθέστε το σκόρδο και τις πιπεριές τσίλι. Μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη και αφήστε στη φωτιά για 1 λεπτό.

Περιχύστε τα ψάρια με τη σάλτσα και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}