Το Viognier Αγέλη είναι μια πολύ ιδιαίτερη ποικιλία. Αρωματική, λιπαρή και πολύπλοκη, αλλά ταυτόχρονα τόσο ευαίσθητη και δύστροπη στην καλλιέργειά της. Ο Απόστολος Λύκος όμως έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει με τα δύσκολα. To Viognier ήταν το προσωπικό του στοίχημα και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως τα κατάφερε εξαιρετικά!
Χαμηλές στρεμματικές απόδοσεις, προσεκτική φροντίδα από την αρχή μέχρι το τέλος ενώ ζύμωση και παραμονή σε γαλλικά δρύινα βαρέλια Hermitage για 4 μήνες, έδωσαν ένα κρασί για μεγάλες απολαύσεις και απαιτητικούς ουρανίσκους. Πλούσιο, λιπαρό, μοναδικά αρωματικό και πολύπλοκο, σαγηνεύει από την πρώτη γουλιά.
Βάλε δίπλα του ένα μαροκινό ταζίν με κοτόπουλο και βερίκοκα ή βουτυράτα τυριά όπως το Comté και ζήσε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.
Με 2.000 φιάλες μόνο, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις!