Πιο φρουτώδης και πιο αρωματική από ποτέ, η αγαπημένη Amalia Brut του Κτήματος Τσέλεπου ενθουσιάζει και πάλι τους φανατικούς φίλους της.
Ο μετρ του Μοσχοφίλερου Γιάννης Τσέλεπος εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα χαρακτηριστικά της ελληνικής ποικιλίας και με μοναδική τεχνική αρτιότητα δημιουργεί ένα από τα απολαυστικότερα ελληνικά αφρώδη κρασιά.
Ο πρώιμος τρύγος εξασφαλίζει υψηλή οξύτητα και χαμηλό αλκοολικό βαθμό, απαραίτητα χαρακτηριστικά της πρώτης ύλης κάθε καλού αφρώδους κρασιού.
Η δεύτερη ζύμωση πραγματοποιείται στη φιάλη, με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας (Méthode Traditionnelle) που επιβάλει την καθημερινή, κοπιαστική περιστροφή και σταδιακή ανάκληση των φιαλών για μήνες μέχρι την τελική αφαίρεση του αυτολυτικού ιζήματος.
Η Amalia Brut του Κτήματος Τσέλεπου αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση, σε καταπληκτική τιμή!