ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Champagne Deutz Brut Rose - Deutz
Deutz

CHAMPAGNE DEUTZ BRUT ROSE - DEUTZ

  Γαλλία / Champagne
€89,40
€78,00
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Μια Ιστορική Champagne!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Οι αιθέριες, απολαυστικές ροζέ φυσαλίδες της Champagne Deutz Brut Rose, από έναν από τους πιο γνωστούς οίκους της Καμπανίας, τον οίκο Champagne Deutz, είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά ή κάποιο επίσημο δείπνο με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου.

O Οίκος Champagne Deutz είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη της παγκοσμίου φήμης ένωσης Grandes Marques. Με ιστορία από το 1838 και σταθερή ποιότητα και στυλ αποτελεί ένα από τα πιο εικονικά σπίτια της Καμπανίας. Σε αυτό σίγουρα βοήθησε και το γεγονός πως κάποια στιγμή ανέλαβε τα ηνία η οικογένεια Rouzaud του εμβληματικού οίκου Louis Roederer!!!

Ακολουθούνται αυστηρά παραδοσιακές μεθόδοι οινοποίησης ενώ η πρώτη ζύμωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε ανοξέιδωτες δεξαμενές, καθώς θέλουν να διατηρήσουν την καθαρότητα και τη φρεσκάδα του φρούτου. Η Champagne Deutz Brut Rose αποτελείται από Pinot Noir και Chardonnay, ενώ παραμένει στη φιάλη με τις φίνες ζύμες για περίπου 2 χρόνια.

Το εντυπωσιακό αρωματικό μπουκέτο της και ο κρεμώδης αφρισμός της, την καθιστούν ένα απολαυστικό απεριτίφ ή έναν άψογο παρτενέρ για ποικιλίες από μεζεδάκια!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΛΑΦΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Απαλό σομόν χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες και απολαυστικά αρώματα φράουλας, κερασιού, φραμπουάζ, ροδιού, ροζ γκρέιπφρουτ, ζύμης και μπισκότου σε γοητεύουν από το πρώτο λεπτό. Έχει κρεμώδη, πλούσια υφή, μέτριο σώμα και δροσιστική οξύτητα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Αφρώδες, Ξηρό
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Καμπανία, Γαλλία
Ποικιλία Pinot Noir, Chardonnay
Αρώματα φράουλα, κεράσι, φραμπουάζ, ρόδι, ροζ γκρέιπφρουτ, ζύμη, μπισκότο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC
Παλαίωση 5+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CHAMPAGNE DEUTZ BRUT ROSE - DEUTZ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το μόνο του σαν απεριτίφ ή συνδύασέ το με σολομό στα κάρβουνα, με ταρτάρ τόνου, μια σούπα γκασπάτσο και γιατί όχι με καλοψημένο αρνάκι στα κάρβουνα!

Ντοματόπιτα με τυριά Νάξου

Για το φύλλο
400 γρ. αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και για το λάδωμα των φύλλων
265 ml. νερό κόρν φλάουρ ή νισεστέ για το άνοιγμα
½ κ.γ. αλάτι

 

Για τη γέμιση
1500 γρ. τομάτες ώριμες
200 γρ. γραβιέρα Νάξου
100 γρ. αρσενικό Νάξου
250 γρ. φέτα
1 πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Για το φύλλο:

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για το φύλλο και έπειτα χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 ίσα μέρη και τα σκεπάζουμε με μεμβράνη.

Για τη γέμιση:
Χαράζουμε ελαφρά τις τομάτες στο κάτω μέρος δημιουργώντας ένα σταυρό και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε από πάνω καυτό νερό, τις αφήνουμε για μερικά λεπτά και τις ξεφλουδίζουμε.

Αφού κόψουμε τις τομάτες σε κυβάκια, τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι όπου τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε για περίπου 45’, για να βγάλουν τα υγρά τους.

Ανοίγουμε το κάθε φύλλο με πλάστη και χρησιμοποιόντας λίγο νισεστέ.
Στρώνουμε διαδοχικά 3 φύλλα μέσα σε ένα ταψί (34-36 εκ.), ραντίζοντας κάθε φύλλο με μπόλικο ελαιόλαδο γι να γίνει τραγανό.

Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και τρίβουμε στον τρίφτη τη γραβιέρα και το αρσενικό. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τις τομάτες, την πιπεριά, τα τριμμένα τυριά, τη ζάχαρη, το πιπέρι και τη ρίγανη και τα ανακατεύουμε απαλά.

Απλώνουμε το μίγμα πάνω στα φύλλα, προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα και απο πάνω καλύπτουμε με το άλλο φύλλο. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και χαράζουμε ελαφρά με μαχαιράκι την επιφάνεια.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις (στο χαμηλότερο ράφι) στους 200°C, για περίπου 60’!

Σημειώσεις

– Προτιμήστε ώριμες αλλά σφιχτές ντομάτες.
- Στη γέμιση δεν χρειάζεται ούτε επιπλέον αλάτι ούτε ελαιόλαδο.
– Μπορείτε να προσθέσετε ποικιλία υλικών στην πίτα όπως ελιές, ξερά μυρωδικά (θυμάρι, θρούμπι ή μαντζουράνα) ή και λαχανικά όπως κρεμμύδια.
– Τα υγρά που θα βγάλουν οι ντομάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ωραία ντοματόσουπα.

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}