ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Champagne Taittinger Prestige Rose
Taittinger

CHAMPAGNE TAITTINGER PRESTIGE ROSE

  Γαλλία / Champagne
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Η τέλεια σαμπάνια για κάθε περίσταση!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Ψάχνεις για μια κορυφαίας ποιότητας ροζ σαμπάνια; Μην ψάχνεις άλλο γιατί μόλις κατέληξες στην Taittinger Brut Prestige Rosé!

Αυτό το υπέροχο κρασί παρασκευάζεται από τη διάσημη οικογένεια Taittinger, η οποία παράγει παγκόσμιας κλάσης σαμπάνια στην καρδιά της περιοχής της Champagne για περισσότερα από 300 χρόνια.
Η Taittinger Brut Prestige Rosé παράγεται από το χαρμάνι των τριών κλασικών σταφυλιών της σαμπάνιας, από Chardonnay, Pinot Noir και Pinot Meunier, με ένα μικρό ποσοστό κόκκινου κρασιού που προστίθεται για χρώμα και πολυπλοκότητα. Η Taittinger Brut Prestige Rosé ζυμώνει σε δρύινα βαρέλια, το οποίο της χαρίζει μια λεπτή αίσθηση ξύλου και βάθος γεύσης. Μετά και τη δεύτερη ζύμωσή του παραμένει περίπου 12 μήνες με τις οινολάσπες και περνάει τουλάχιστον άλλους 15 μήνες στα κελάρια της οικογένειας Taittinger!

Η Taittinger Brut Prestige Rosé είναι η τέλεια σαμπάνια για κάθε ειδική περίσταση, είτε γιορτάζεις την πρωτοχρονιά, επέτειο είτε απλώς απολαμβάνεις ένα ρομαντικό δείπνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Άσε που ταιριάζει γάντι με πολύ με μεγάλη ποικιλία φαγητών, από θαλασσινά και σούσι, μέχρι πιάτα με πουλερικά και κυνήγι.

Μη χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις την απίστευτη Taittinger Brut Prestige Rosé, μια αληθινή γιορτή της τέχνης και της παράδοσης της σαμπάνιας.

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Γαργαλιστικό φωτεινό ροζ χρώμα στο ποτήρι, με έντονο αφρισμό που μένει εκεί για πα΄ντα. Στη μύτη, το Taittinger Brut Prestige Rosé έχει ντελικάτα αρώματα κόκκινων μούρων, κερασιού και ροδοπέταλων, με νότες βανίλιας και μελιού.

Στο στόμα, το κρασί είναι γεμάτο και πλούσιο, με γεύσεις από κόκκινα μούρα, εσπεριδοειδή και νότες φρυγανιάς και μπαχαρικών. Μακρύ και κομψό τελείωμα, με τέλεια ισορροπία οξύτητας και γλυκύτητας.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό Αφρώδες
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Καμπανία, Γαλλία
Ποικιλία Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Αρώματα Κόκκινα μούρα, κεράσι, ροδοπέταλο, βανίλια, μέλι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CHAMPAGNE TAITTINGER PRESTIGE ROSE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Ταιριάζει τέλεια με αφρώδη κρεμ πατισερί, σαντιγύ με φρέσκα βατόμουρα

Ντοματόπιτα με τυριά Νάξου

Για το φύλλο
400 γρ. αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και για το λάδωμα των φύλλων
265 ml. νερό κόρν φλάουρ ή νισεστέ για το άνοιγμα
½ κ.γ. αλάτι

 

Για τη γέμιση
1500 γρ. τομάτες ώριμες
200 γρ. γραβιέρα Νάξου
100 γρ. αρσενικό Νάξου
250 γρ. φέτα
1 πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Για το φύλλο:

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για το φύλλο και έπειτα χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 ίσα μέρη και τα σκεπάζουμε με μεμβράνη.

Για τη γέμιση:
Χαράζουμε ελαφρά τις τομάτες στο κάτω μέρος δημιουργώντας ένα σταυρό και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε από πάνω καυτό νερό, τις αφήνουμε για μερικά λεπτά και τις ξεφλουδίζουμε.

Αφού κόψουμε τις τομάτες σε κυβάκια, τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι όπου τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε για περίπου 45’, για να βγάλουν τα υγρά τους.

Ανοίγουμε το κάθε φύλλο με πλάστη και χρησιμοποιόντας λίγο νισεστέ.
Στρώνουμε διαδοχικά 3 φύλλα μέσα σε ένα ταψί (34-36 εκ.), ραντίζοντας κάθε φύλλο με μπόλικο ελαιόλαδο γι να γίνει τραγανό.

Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και τρίβουμε στον τρίφτη τη γραβιέρα και το αρσενικό. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τις τομάτες, την πιπεριά, τα τριμμένα τυριά, τη ζάχαρη, το πιπέρι και τη ρίγανη και τα ανακατεύουμε απαλά.

Απλώνουμε το μίγμα πάνω στα φύλλα, προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα και απο πάνω καλύπτουμε με το άλλο φύλλο. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και χαράζουμε ελαφρά με μαχαιράκι την επιφάνεια.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις (στο χαμηλότερο ράφι) στους 200°C, για περίπου 60’!

Σημειώσεις

– Προτιμήστε ώριμες αλλά σφιχτές ντομάτες.
- Στη γέμιση δεν χρειάζεται ούτε επιπλέον αλάτι ούτε ελαιόλαδο.
– Μπορείτε να προσθέσετε ποικιλία υλικών στην πίτα όπως ελιές, ξερά μυρωδικά (θυμάρι, θρούμπι ή μαντζουράνα) ή και λαχανικά όπως κρεμμύδια.
– Τα υγρά που θα βγάλουν οι ντομάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ωραία ντοματόσουπα.

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}