Αν οι σαμπάνιες με πλούσια κρεμώδη υφή, αλλά ταυτόχρονα φρεσκάδα και καθαρότητα αρωμάτων, είναι το ευαίσθητο σημείο σου, μόλις έπεσες επάνω στην πιο κομψή και ισορροπημένη δημιουργία του οίκου Pierre Gimonnet & Fils. H Gastronome Brut 2018 έχει γίνει ανάρπαστη από εστιατόρια με αστέρια Michelin και αυτός ήταν άλλωστε και ο αρχικός λόγος παραγωγής της. Να μπορεί να συνοδεύει μοναδικές και ιδιαίτερες γαστρονομικές απολαύσεις!
Τα σταφύλια Chardonnay διαλέγονται χειρωνακτικά, από τρία Grand Crus αμπελοτόπια και δυο Premier Crus, καθένα από τα οποία προσφέρουν μοναδικό χαρακτήρα σε αυτή τη υπέρκομψη σαμπάνια. Μετά τη ζύμωση των 36 ωρών και τη μηλογαλακτική ζύμωση, παρέμεινε για 8 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές και παρέμεινε μέσα στη φιάλη με τις οινολάσπες της, για περίπου 3 χρόνια.
Φρεσκάδα φρούτου, ζωντανή οξύτητα, στρογγυλό σώμα και μια ελαφριά πικάντικη πινελιά σε συνδυασμό με έναν πολύ διακριτικό αφρισμό, δίνουν έναν λείο και απαλό στυλ σαμπάνιας που δεν γίνεται να σε αφήσει ασυγκίνητο.