Πέρυσι ήταν το κρασί το οποίο αποθέωναν οι New York Times (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά), φέτος όμως η Λημνιώνα Ροζέ 2019 από το Κτήμα Ζαφειράκη, αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη και έχει σκοπό να κάνει το σύμπαν να παραμιλήσει (ξανά)!
Ο Χρήστος Ζαφειράκης και η περιοχή του Τυρνάβου, όπως αποδεικνύεται έχουν μοναδική σχέση με τη συνεχώς ανερχόμενη Λημνιώνα. Επενδύοντας στην οργανική καλλιέργεια, στα ιδιαίτερα εδάφη της περιοχής Παλαιόμυλος με την υψηλή περιεκτικότητα σε τσακμακόπετρα, πέτυχε μοναδικά αποτελέσματα στο αμπέλι τα οποία φαίνονται στη φιάλη. Με ελάχιστη παρέμβαση κατά την οινοποίηση και με την χρήση γηγενών ζυμών, επιτρέπει στην ποικιλία να εκφραστεί ελεύθερα αποκαλύπτοντας κάθε πτυχή του χαρακτήρα της. Ναι, η Λημνιώνα Ροζέ είναι ένα ροζέ φαγητού και απόλυτο passepartout για τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.
Απόλαυσέ το και δε θα χάσεις!