ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Migma Pet Nat Λευκό 2023 - Κτήμα Χατζηβαρύτη
Κτήμα Χατζηβαρύτη

MIGMA PET NAT ΛΕΥΚΟ 2023 - ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

  Ελλάδα / Γουμένισσα
€22,80
€19,30
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το τέλειο απεριτίφ!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Migma PetNat από το Κτήμα Χατζηβαρύτη είναι ένα απολαυστικό αφρώδες κρασί με πλούσιο φρούτο, έντονο λουλουδάτο χαρακτήρα και δροσιστική οξύτητα που θα σε κερδίσει από την πρώτη γουλιά!

Η Χλόη Χατζηβαρύτη σε συνεργασία με τον Σουηδό οινοποιό, Tobias Tullberg έχουν δημιουργήσει μια νέα σειρά κρασιών ήπιας φυσικής οινοποίησης, με βάση τις τοπικές ποικιλίες. Η Χλόη γυρνώντας από τη Γαλλία είχε καταλήξει πως τα φυσικά, αφιλτράριστα κρασιά ήταν αυτά που αγαπούσε να πίνει οπότε αποφάσισε πως αυτά πρέπει να κάνει κιόλας. Το Migma PetNat αποτελείται από Μαλαγουζιά και Μοσχάτο. PetNat σημαίνει petillant naturel, το οποίο μεταφράζεται ως φυσικά αφρώδες. Το κρασί έχει ξεκινήσει να ζυμώνει (με γηγενείς ζύμες στην προκειμένη περίπτωση) και πριν ολοκληρωθεί η ζύμωση, εμφιαλώνεται ώστε να συνεχιστεί η ζύμωση στη φιάλη. Έτσι το παραγόμενο διοξείδιο εγκλωβίζεται μέσα στο κρασί με τη μορφή διακριτικών φυσαλίδων συνθέτοντας ένα πολύ δροσιστικό κρασί.

Το Migma PetNat από το Κτήμα Χατζηβαρύτη είναι το τέλειο απεριτίφ για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια που έρχονται!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Το Migma PetNat από το Κτήμα Χατζηβαρύτη έχει μέτριο λεμονί χρώμα και πλούσια αρώματα ροδάκινου, κίτρου, περγαμόντου, λεμονιού, λευκού τριαντάφυλλου, γιασεμιού και λεμονανθών.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, μέτρια (+) οξύτητα και απαλό αφρισμό. Ζουμερό ροδάκινο κομπόστα, λεμόνι, γκρέιπφρουτ, κίτρο, ανανάς, λουκούμι, αγιόκλημα και άνθη πορτοκαλιάς γεμίζουν το στόμα σε κάθε γουλιά.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Γουμένισσα
Ποικιλία Μαλαγουζιά, Μοσχάτο
Αρώματα Ροδάκινο, κίτρο, περγαμόντο, λεμόνι, λευκό τριαντάφυλλο, γιασεμί, λεμονανθό
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Crown Cap
Βιολογικό Ναι

MIGMA PET NAT ΛΕΥΚΟ 2023 - ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Εξαιρετικός συνδυασμός με prosciutto με πεπόνι, πράσινη σαλάτα με μανούρι και πορτοκάλι, μπρουσκέτες με Gorgonzola και βερίκοκα

Σαλάτα με κοτόπουλο και μάνγκο

Για το κοτόπουλο
1 μέτριο κομμάτι στήθος κοτόπουλου
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κρέας
3-4 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ


Για την σαλάτα
200 gr. μάνγκο
1 μικρή κίτρινη πιπεριά
1 μικρή πορτοκαλί πιπεριά
1 μικρή κόκκινη πιπεριά
1 μέτριο κρεμμύδι
5-6 κλωναράκια φρέσκο κόλιανδρο


Για την βινεγκρέτ
1 κουταλιά της σούπας τζίντζερ
2 κουταλιές της σούπας ζαχαρη
1 ολόκληρο λάιμ
4-5 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο


Επιπλέον θα χρειαστείτε
Σουσάμι για το σερβίρισμα

Για το κοτόπουλο.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές.
Ανακατεύουμε το μέλι, την μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λάιμ.
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο μέσα στη μαρινάδα για τουλάχιστον 10 λεπτά ή περισσότερο αν έχουμε χρόνο! 

Ετοιμάζουμε την βινεγκρέτ.
Σε ένα γουδί χτυπάμε την ζάχαρη και το τριμμένο  τζίντζερ. Προθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό λάιμ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λάδι που επιλέξαμε, ανακατεύοντας ζωηρά με πιρούνι, μέχρι να ομογενοποιηθεί. 

Ψήνουμε το κοτόπουλο στο γκριλ, το τηγάνι ή τη σχάρα.
Περιχύνουμε το κοτόπουλο, όσο είναι ζεστό, με 2 κουταλιές της σούπας βινεγκρέτ.
Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς μέχρι να ετοιμάσουμε την σαλάτα!

Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, το βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό και το αφήνουμε για 5 λεπτά.
Κόβουμε το μάνγκο και τις πιπεριές σε λεπτά στίκς.

Σε ένα μπολ βάζουμε το μάνγκο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τον κόλιαντρο ψιλοκομμένο, την βινεγκρέτ και ανακατεύουμε.

Στο πιάτο σερβιρίσματος, βάζουμε λίγο κοτόπουλο και προσθέτουμε την σαλάτα.
Τελειώνουμε με το υπόλοιπο κοτόπουλο, περιχύνουμε με λίγη ακόμη βινεγκρέτ και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}