Το Παμίδι Βουρβουκέλη είναι ένα ελληνικό χυμώδες ροζέ που μπορεί να σταθεί μόνο του ή να συνοδεύσει αμέτρητα πιάτα. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, το Παμίδι είναι μια σπάνια ερυθρή ελληνική ποικιλία της Θράκης που σε αυτό το ροζέ εκφράζεται με τον καλύτερο και πιο χαρακτηριστικό τρόπο.
Το οινοποιείο Βουρβουκέλη έχει επενδύσει σημαντικά στις ντόπιες ποικιλίες της περιοχής και ανήκει σε αυτούς που έχουν βάλει τη Θράκη στον ελληνικό οινικό χάρτη. Ο Νίκος Βουρβουκέλης μεγάλωσε μέσα στο αμπέλι και το αγάπησε όσο τίποτε άλλο. Έτσι, το 1999, αποφάσισε να φυτέψει 20 στρέμματα στις ξανθιώτικες πλαγιές που πλέον έχουν γίνει 100. Το Παμίδι έχει εξέχουσα θέση ανάμεσά τους και δείχνει χαρακτήρα που το κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον τόσο για τους παραγωγούς όσο και για τους οινόφιλους ή αυτούς που απλά θέλουν να απολαύσουν ένα ανάλαφρο ροζέ.
Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, κάνε το άμεσα! Οι φιάλες είναι λίγες...