ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
-

SPRING WINE SEMINARS: SYRAH VS SHIRAZ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Botilia.gr
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Μάθε τα μυστικά της ποικιλίας!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Είναι μια ποικιλία χαμαιλέοντας, με άπειρους φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Έχει διχάσει κόσμο και κοσμάκη και όσο και να το ξέρουν και να λατρεύουν να το καταναλώνουν, πάντα θα υπάρχει το μεγάλο ερώτημα, «είναι το ίδιο σταφύλι τελικά ή όχι;»

Ένας τρόπος υπάρχει για να μάθεις. Να δοκιμάσεις την ποικιλία από 6 διαφορετικούς, αλλά πολύ χαρακτηριστικούς τόπους παραγωγής του, για να μπορείς στο τέλος με ευκολία να διακρίνεις τα διαφορετικά στυλ και τις μεθόδους οινοποίησης!

Η Τίνα Παπασίνου (Απόφοιτος WSET Diploma, Εισηγήτρια στο WSPC) θα σε κατευθύνει να μάθεις τα μυστικά της ποικιλίας και να γίνεις grape expert (αν το θέλεις)!

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 45€ (Super early bird 34€, early bird 40€) και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες

Έναρξη σεμιναρίου γευσιγνωσίας: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις 19:00-21:00

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο 211 8508688 (10:00 - 18:00) ή στο [email protected]

Botilia.gr, Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα 

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Τα τεχνικά
Χρώμα -
Τύπος -
Χρονιά -
Αλκοόλ -
Προέλευση Botilia.gr
Ποικιλία -
Αρώματα -
Μέγεθος Φιάλης -
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος -
Παλαίωση -
Πώμα -
Βιολογικό Όχι

SPRING WINE SEMINARS: SYRAH VS SHIRAZ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}