Είναι μια ποικιλία χαμαιλέοντας, με άπειρους φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Έχει διχάσει κόσμο και κοσμάκη και όσο και να το ξέρουν και να λατρεύουν να το καταναλώνουν, πάντα θα υπάρχει το μεγάλο ερώτημα, «είναι το ίδιο σταφύλι τελικά ή όχι;»
Ένας τρόπος υπάρχει για να μάθεις. Να δοκιμάσεις την ποικιλία από 6 διαφορετικούς, αλλά πολύ χαρακτηριστικούς τόπους παραγωγής του, για να μπορείς στο τέλος με ευκολία να διακρίνεις τα διαφορετικά στυλ και τις μεθόδους οινοποίησης!
Η Τίνα Παπασίνου (Απόφοιτος WSET Diploma, Εισηγήτρια στο WSPC) θα σε κατευθύνει να μάθεις τα μυστικά της ποικιλίας και να γίνεις grape expert (αν το θέλεις)!
Το κόστος συμμετοχής είναι 45€ (Super early bird 34€, early bird 40€) και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες
Έναρξη σεμιναρίου γευσιγνωσίας: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις 19:00-21:00
Περισσότερες πληροφορίες στο 211 8508688 (10:00 - 18:00) ή στο [email protected]
Botilia.gr, Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα