FAMILLE PERRIN
Η οικογένεια Perrin είναι μεταξύ των κορυφαίων βιολογικών αμπελουργών της κοιλάδας του νότιου Ροδανού, όπου καταλαμβάνει τις περιοχές με τα καλύτερα terroir. Οι αξίες τους έχουν δώσει μια παγκόσμια φήμη για τελειομανία, απόλυτο σεβασμό για το έδαφος, δέσμευση για χειρονακτικές μεθόδους και βαθιά πεποίθηση ότι η βιολογική αμπελουργία είναι ο μόνος τρόπος για να εκφράσει την πραγματική ουσία του terroir. Πρωτοπόροι στην καινοτόμο προσέγγισή τους στη βιολογική γεωργία το 1950 και στη συνέχεια στη βιοδυναμική καλλιέργεια το 1974, έχουν τη βαθιά πεποίθηση ότι τα σταφύλια πρέπει να έχουν τις γεύσεις για να κάνουν ένα εκφραστικό κρασί.