ΚΤΗΜΑ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ
Το Κτήμα Χαριτάτου, γνωστό στους Κεφαλονίτικους κύκλους για τη μακρά παράδοσή της στη φροντίδα και ενασχόληση με τη γη και την αγάπη της για τις τέχνες και τον πολιτισμό, ασχολείται εδώ και χρόνια με τα αμπέλια και την οινοποιία ερασιτεχνικά. Όταν τα 3 αδέλφια αποφάσισαν να εμφιαλώσουν το κρασί τους, αποδείχτηκε πόσο κρίμα ήταν που δεν το έκαναν τόσα χρόνια. Στον οικογενειακό αμπελώνα, στα Κλαδάτα Κεφαλλονιάς, με το πανέμορφο πατρικό σπίτι που μοιάζει βγαλμένο από φωτογραφία από εξωτικό παράδεισο, καλλιεργήθηκαν οι τοπικές ποικιλίες Μοσχάτο και Μαυροδάφνη ενώ τον τελευταιο καιρό καλλιεργείται με μεγάλη επιτυχία και το Βοστυλίδι.