ΚΤΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
Το κτήμα Κατσαρός στα Κρανιά Ολύμπου, το εγχείρημα που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 80 από τον Λαρισαίο γιατρό Δημήτρη Κατσαρό, βρήκε άξιο συνεχιστή στο πρόσωπο του γιού του Ευριπίδη, που γυρίζοντας από τις σπουδές του γενικής βιολογίας στο Bordeaux και οινολογίας στο πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Στον ιδιόκτητο αμπελώνα ακολουθούνται τα πρότυπα βιολογικής καλλιέργειας και βρίσκεται στις πλαγιές του Ολύμπου, καλλιεργούνται Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot και Ξινόμαυρο δίνοντάς κρασιά εξαιρετικής δομής και μεγάλου δυναμικού παλαίωσης, που συγκαταλέγονται στις λίστες πολλών κορυφαίων εστιατορίων παγκοσμίως.