ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ WINE INSIDERS

Ο 6ος Κύκλος του 1ου επιπέδου Wine Insiders Seminars ξεκινάει!

 

Είσαι Wine Insider; Ξέρεις τα μυστικά; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να γίνεις!

Το botilia.gr σε συνεργασία με το A for Athens διοργανώνουν το Wine Insiders, μια σειρά σεμιναρίων οινογνωσίας με σκοπό να μάθεις με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τα μυστικά του κρασιού. Ο καταξιωμένος Sommelier Αλέξανδρος Τριανταφύλλου και η ομάδα του botilia.gr θα αναλάβουν να σε μυήσουν στη μαγεία κάνοντάς σε να αγαπήσεις το κρασί ακόμη περισσότερο εμπλουτίζοντας σημαντικά τις γνώσεις σου.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 14 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν 5 εβδομάδες. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον πρότυπο γευσιγνωστικό χώρο του botilia.gr κάθε Τετάρτη στις 19:00 ενώ η τελευταία συνάντηση και το food pairing θα γίνει στο Wine Bar του A for Athens. Στα 2ωρα μαθήματα, θα εμβαθύνεις για τα καλά στον κόσμο του κρασιού σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο. Στο τέλος του κύκλου θα έχεις δοκιμάσει δεκάδες εξαιρετικά κρασιά απ’ όλο τον κόσμο και θα ξέρεις σε βάθος όσα χρειάζεται να ξέρεις για το κρασί, τη γευστική δοκιμή, τον ελληνικό αλλά και τον διεθνή αμπελώνα. Θα είσαι γνώστης ποικιλιών, terroir και μεθόδων οινοποίησης ενώ θα είσαι σε θέση να εντυπωσιάσεις με τις γνώσεις σου στον συνδυασμό με φαγητό.

Μάθε τα μυστικά και γίνε και εσύ Wine Insider!

 

SUPER EARLY BIRD
Έως 25 Ιανουαρίου
160$
ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ
SUPER EARLY BIRD
Έως 25 Ιανουαρίου
180$
ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ
SUPER EARLY BIRD
Έως 25 Ιανουαρίου
200$
ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 200 € και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 211 8508688

Έναρξη σεμιναρίου: Τετάρτη 20  Νοεμβρίου  19:00

Χώρος: Botilia.gr, Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα & A for Athens, Μιαούλη 2, Μοναστηράκι

 

Αλέξανδρος Τριανταφύλλου

Ο Αλέξανδρος είναι πιστοποιημένος Wine & Beer Sommelier από τη Genius in Gastronomy και το 2014 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου sommelier, ενώ δύο συνεχόμενες χρονιές ανακηρύχθηκε 3ος καλύτερος sommelier στην Ελλάδα. Έχει εργαστεί σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια και wine bars της Ελλάδας με σημαντικότερα το CTC, το Danai Beach & Resort στο Sani και το Wine not?. Έχει εργαστεί στην Ιταλία, στο Chez Moi και στο Duomo Caffe στην Πάδοβα ενώ είναι και εκπαιδευτής του Genius in Gastronomy. Τώρα είναι Head Sommelier στο εμβληματικό Α for Athens ενώ από το Νοέμβρη θα σας περιμένει στο botilia.gr για να σας μυήσει στα μυστικά του κρασιού όπως μόνο αυτός ξέρει!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}