To μοσχαρίσιο Παστράμι Καρδίτσας παρασκευάζεται από εκλεκτά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος. Αυτά καλύπτονται με πιπέρια και μπαχαρικά και έπειτα καπνίζονται και ατμίζονται. Το αποτέλεσμα είναι ένα φίνο μα και πικάντικο αλλαντικό από ατόφιο κρέας. Στο Αμέρικα από όπου και προέρχεται συνηθίζουν να το τρώνε μέσα σε σάντουιτς με μουστάρδα Dijon και πίκλες.
Η δική μας πρόταση είναι να κάνεις ρολάκια με τσαλαφούτι, παστράμι και μαρμελάδα τομάτας και να ανοίξεις ένα πληθωρικό ροζέ από Ξινόμαυρο. Αν προτιμάς να το απολαύσεις σκέτο, ένα ελαφρύ κόκκινο κρασί από Αγιωργίτικο ή Μαύρο Καλαβρυτινό θα του ταιριάξει τέλεια.
* Όλα τα Deli ψυγείου, αποστέλλονται σε ιδανικές συνθήκες, με ειδικά αυτοκίνητα-ψυγεία εντός Αττικής και δεν είναι διαθέσιμα για αποστολή εκτός Αττικής.