Η οικογένεια Καϊδαντζή με πίστη στην παράδοση και κλείνοντας το μάτι στη μοντέρνα γαστρονομία δημιούργησε ένα μαλακό πρόβειο τυρί με κομμάτια μαύρης τρούφας, το Γκερεμέζι με μαύρη τρούφα. Η οικογένεια έχει βαθιά παράδοση στην τυροκομία καθώς ίδρυσαν το τυροκομείο τους το 1950 στο Μενίδι. Σήμερα το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο τυροκομείο τους βρίσκεται στο Μαρκόπουλο. Το εκλεκτό πρόβειο γάλα από τις γύρω περιοχές αποτελεί τη βάση για το γκερεμέζι και η παραδοσιακή συνταγή συναντά τη μαύρη τρούφα, δημιουργώντας ένα φίνο και αρωματικό φρέσκο, λευκό τυρί με μόλις 14,6% λιπαρά.
Μπορείς να το απολαύσεις σκέτο αλλά και να το αλείψεις σε μπουσκέτες, να το προσθέσεις σε ζυμαρικά και ριζότο ή ακόμα και σε πράσινες σαλάτες. Συνδύασε το με κάποιο ελαφρύ κόκκινο κρασί από Ξινόμαυρο ή Pinot Noir και αν προτιμάς τα λευκά, με κάποιο βαρελάτο Chardonnay.
* Όλα τα Deli ψυγείου, αποστέλλονται σε ιδανικές συνθήκες, με ειδικά αυτοκίνητα-ψυγεία εντός Αττικής και δεν είναι διαθέσιμα για αποστολή εκτός Αττικής.