H λευκή κοιλιά τόνου σε καυτερή σάλτσα La Cala La Cala Albert Adrià είναι ένα πικάντικο έδεσμα για σένα που αγαπάς τις έντονες γεύσεις. Εκλεκτά κομμάτια από το καλύτερο μέρος του τόνου, την κοιλιά, μαρινάρονται σε μια πικάντικη σάλτσα με βάση τις καυτερές κόκκινες πιπεριές και μπαίνουν σε μια κομψή και μοντέρνα συσκευασία, για να τα έχεις πάντα στο ψυγείο σου.
Η σειρά La Cala φέρει την υπογραφή του διάσημου σεφ Albert Adria, του αδερφού του Ferran Adria από το μυθικό εστιατόριο El Bulli. Πολλοί λένε πως είναι από τους καλύτερους σεφ της γενιάς του και πως δε σταματά να πειραματίζεται με νέα project. Ένα τέτοιο είναι και το La Cala το οποίο βασίζεται στη λογική των τάπας και του Aperitivo. Απόλαυσε τη λευκή κοιλιά τόνου σε καυτερή σάλτσα La Cala Albert Adrià σε μπουσκέτες ή και σάλτσες για ζυμαρικά. Ο πικάντικος χαρακτήρας της ταιριάζει με δροσιστικά ροζέ από Ξινόμαυρο ή Grenache ή με ημίξηρα ροζέ.