H Villani κάνει επικά αλλαντικά στην Μόντενα της Βόρειας Ιταλίας από το 1886 και το Prosciutto Crudo al Tartufo Villani είναι ένα από αυτά. Εκλεκτό χοιρινό κρέας, παστώνεται, ξεκοκαλίζεται, καρυκεύεται με άφθονη μαύρη τρούφα και ωριμάζει για 15 μήνες, σε ιδανικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα είναι κομψό και ντελικάτο, με γήινα αρώματα τρούφας.
Έχει τόσο έντονη και ιδιαίτερη γεύση που καλύτερα να το απολαύσεις μόνο του, μαζί με λίγες σταγόνες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και βραχάκια παρμεζάνας. Μια άλλη επιλογή είναι να το προσθέσεις σε σαλάτα με τοματίνια και mozzarella, για να δώσει ένταση και άρωμα. Ένα πλούσιο και βαρελάτο Chardonnay ή ένα αφρώδες από Ξινόμαυρο θα είναι τέλειος συνδυασμός.
* Όλα τα Deli ψυγείου, αποστέλλονται σε ιδανικές συνθήκες, με ειδικά αυτοκίνητα-ψυγεία εντός Αττικής
Τα Deli ψυγείου δεν αποστέλλονται εκτός Αττικής.