Με το Χυλοπιτάκι Ανάγνου μεταφέρεσαι καρφί σε κάποιο Κυριακάτικο τραπέζι στο σπιτι της γιαγιάς. Η μυστική συνταγή της Κυριακούλας Ανάγνου σε συνδυασμό με αγνά υλικά όπως σιμιγδάλι, γάλα και αυγά συνθέτουν ένα πεντανόστιμο ζυμαρικό, ιδανικό για όλες τις αγαπημένες σου συνταγές.
Δοκίμασε το με ένα παραδοσιακό γιουβέτσι με μοσχάρι ή αρνάκι και φυσικά Ξινόμαυρο. Αν προτιμάς πιο μοντέρνες γεύσεις μπορείς να το σερβίρεις με σάλτσα καρμπονάρα και θα εκλαγείς! Συνδύασε το με ένα ελαφρύ φρουτώδες κόκκινο από Pinot Noir!