Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
NAKED WHITE - WEINGUT HEINRICH
Το Naked White - Weingut Heinrich είναι ένα απόλυτα φυσικό και πολύ νόστιμο χαρμάνι ποικιλιών που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Μόλις το δοκιμάσαμε κοιταχτήκαμε σιωπηλά και αρχίσαμε να κουνάμε συγκαταβατικά τα κεφάλια. Λατρέψαμε το φρέσκο και πολύ φρουτώδη χαρακτήρα του, τα λουλουδάτα ανοιξιάτικα αρώματα και την αναζωογονητική του οξύτητα. Αν σχολιάσουμε και την τιμή του, αυτό είναι το πιο value for money λευκό που θα απολαμβάνεις καθημερινά!
LE MYRS ACA OF SPADES - DOMAINE MATASSA
Το Le Myrs Ace Of Spades - Domaine Matassa είναι «ο άσος στο μανίκι σου»! Υπερήλικες αμπελώνες και χαμηλές αποδόσεις, αυθόρμητες ζυμώσεις, γηγενείς ζύμες και καθόλου πρόσθετα. «Χειροποίητο» φυσικό κρασί. Τα σταφύλια του μεγάλωσαν με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και τρυγήθηκαν με το χέρι. Το όνομα του Les Myrs, αναφέρεται στα σκοτεινά εδάφη του αμπελώνα, από όπου προήλθαν. Μετά τη ζύμωση ακολούθησε ωρίμανση σε τσιμεντένιες μεγάλες δεξαμενές, χωρίς φιλτράρισμα και καθόλου προθήκη θειώδους.
ANTIGONISME - ΚΤΗΜΑ ΛΙΓΑΣ
C
ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΧΕΛΩΝΑ - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΡΚΓΙΑΝΝΗ
Ένα υβρίδιο πορτοκαλί και ροζέ κρασιού με ώριμα εσπεριδοειδή, κυδώνια, λωτοί και κόκκινα φρούτα μπλέκονται σε ένα εντυπωσιακό σύνολο με ρωμαλέα δομή! Ένα κρασί από Ροδίτη (45%), Refosco (22%), Μαυρούδι (20%) και Ασπρούδες (13%) που συνδυάζει τη ροζέ και την ερυθρή οινοποίηση. Ο Ροδίτης μένει σε επαφή με τα στέμφυλα και περιμένει τις υπόλοιπες ποικιλίες, που μετά τη 12ωρη εκχύλιση θα διαχωριστούν από τα στέμφυλά τους και θα ενωθούν με τα φλούδια και το μούστο του Ροδίτη. Το χαρμάνι αυτό θα μείνει με τα στέμφυλα του Ροδίτη για 12 μέρες. Το κρασί ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με γηγενείς ζύμες και εμφιαλώνεται αφιλτράριστο σε πολύ λίγες φιάλες.
YOU F&@K MY WINE ?! - FABIEN JOUVES
Το You F&@k My Wine ?! του Fabien Jouves είναι ένα τόσο προκλητικό κόκκινο κρασί, που σκέψου ότι το όνομά του δεν φτάνει σε προκλητικότητα το περιεχόμενό του. Το ιδιαίτερο You F&@k My Wine ?! είναι ένα χαρμάνι από Jurancon Noir και Malbec. Τα σταφύλια προέρχονται από αμπέλια ηλικίας 50 ετών. Ο τρύγος γίνεται με το χέρι και ακολουθεί ζύμωση με ολόκληρα τσαμπιά, σε δρύινα βαρέλια και τσιμεντένιες δεξαμενές. Το κρασί ωριμάζει εκεί για 6 μήνες. Κάθε βήμα στη γέννηση αυτού του κρασιού έχει υπολογιστεί πολύ προσεκτικά από τον Fabien για να δημιουργηθεί ένα φυσικό κρασί με τόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα που αντανακλά το terroir και την προσωπικότητα του δημιουργού του.
SUPER SINGLA - DOMAINE DE MENA
De Mena σημαίνει "από τη φύση" και αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του Sébastien Argelets όσον αφορά την οινοποίηση και τις παρεμβάσεις στο κρασί. To Super Singla είναι ένα πορτοκαλί κρασί, με ήπια φυσική οινοποίηση, από τις ποικιλίες Μοσχάτο (80%) και Macabeo (20%). Ζύμωσε με γηγενείς ζύμες και παρέμεινε με τα στέμφυλα αρκετές ημέρες ώστε να αποκτήσει δομή και πληθωρική αρωματική ένταση. Το κρασί αυτό έχει τέτοιες μαγικές ιδιότητες.