Περιλαμβάνει 2 φιάλες από κάθε ένα από τα παρακάτω.
ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟ - ΚΤΗΜΑ ΑΚΡΙΩΤΟΥ
Με ανάλαφρο Βουργουνδέζικο αέρα! Μια από τις πλέον κοσμοπολίτικες ποικιλίες βρίσκει τον δρόμο της στον ελληνικό αμπελώνα σε μια εκδοχή που διαφέρει τελείως από τις ελάχιστες ήδη υπάρχουσες. Για πρώτη φορά χωρίς πέρασμα από βαρέλι, το Pinot Noir έδωσε, στα χέρια της οινολόγου Βασιλικής Ακριώτου και του Γιώργου Κόλλια, ένα κόκκινο κρασί τρομερά φίνο και λεπτεπίλεπτο.
ΘΕΜΕΛΙΟ - ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ
Όταν λες Νεμέα, εννοείς Αγιωργίτικο. Και όταν εννοείς Αγιωργίτικο, έχεις στο μυαλό σου κόκκινο, ζουμερό, ισορροπημένο κρασί που θα σου κάνει παρέα μόνο του το βράδυ ή συνοδεία καλομαγειρεμένων πιάτων κρεατικών. Ε, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα! Ο πολύτιμος χυμός παραμένει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225 lt για 12 μήνες και έπειτα ξεκουράζεται για λίγο στη φιάλη. Το αποτέλεσμα πολύπλοκο, έντονο και πληθωρικό. Ένα Αγιωργίτικο με βάθος που συγκινεί.
SYRAH - ΚΤΗΜΑ KITRVS
To Syrah είναι μια από τις πιο αγαπημένες κόκκινες ποικιλίες των Ελλήνων και στο Κτήμα Kitrvs κάνουν ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν και κάθε χρόνο σαρώνει τα βραβεία μιας και καταφέρνει να συνδυάσει με μαεστρία το ώριμο μαύρο φρούτο της Barossa Valley και την κομψότητα του Βόρειου Ροδανού. Η προσεκτική οινοποίηση και η παλαίωση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, για 13 μήνες, έρχεται και τονίζει τον πικάντικο και λουλουδάτο χαρακτήρα του Syrah. Ζουμερό, πλούσιο και εκφραστικό δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα Chateau του Ροδανού.