ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
By Soft Nails 2022 - Βιολογικοί Αμπελώνες Κοντοζήση
Βιολογικοί Αμπελώνες Κοντοζήση

BY SOFT NAILS 2022 - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΊ ΑΜΠΕΛΏΝΕΣ ΚΟΝΤΟΖΉΣΗ

  Ελλάδα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Κατάλληλο για όλες τις εποχές!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Ο Ανδρέας Κοντοζήσης και η Αφροδίτη Τούσια πρωτοπόρησαν, αναδεικνύοντας τον τόπο τους και το terroir του, με χρήση αποκλειστικά και μόνο βιολογικής καλλιέργειας. Η Λημνιώνα ανταπέδωσε με ένα πιο ήρεμο και στρογγυλό προφίλ, που θα απολαμβάνεις με μανία όλο το καλοκαίρι! 
 
 Το οινοποιείο Κοντοζήση, που βρίσκεται στην Καρδίτσα της Θεσσαλίας ιδρύθηκε το 1991 και μέχρι σήμερα υπερασπίζεται τυφλά τη χρήση μηδενικών χημικών στο αμπέλι και στην παραγωγή, που οδηγούν στην εμφιάλωση απόλυτα φυσικών κρασιών. Ο τρύγος γίνεται μόνο χειρωνακτικά, οι αποδόσεις των αμπελιών είναι εξαιρετικά χαμηλές, χρησιμοποιείται πάντα ελεύθερης ροής χυμός, ενώ οι ζύμες είναι μόνο γηγενείς. Η φύση φαίνεται να τους ευνοεί ιδιαίτερα, αφού στο τέλος η ποιότητα του καρπού είναι μοναδική και τα κρασιά τους απλά συγκλονιστικά. Υπήρξαν οι πρώτοι που έλαβαν την πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας, ενώ τα κρασιά τους έκαναν θραύση στις Ηνωμένες Πολιτείες. 
 
To By Soft Nails είναι ένα ερυθρό κρασί από την ποικιλία Λημνιώνα και ζύμωσε μέσα σε τσιμεντένια αυγά που του έδωσαν μια πιο γήινη και βελούδινη διάσταση. Εμφιαλώθηκε αφιλτράριστο και το ομοιόμορφο και πλούσιο αρωματικό δυναμικό του, το έκαναν ιδιαίτερα απολαυστικό.
 
Είναι Vegan, είναι Vegetarian και είναι από τα ερυθρά που θα καταναλώνεις ελαφρώς παγωμένο όλο το καλοκαίρι! 

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Στο ποτήρι είναι βαθύ πορφυρό. Έχει έντονη αρωματική ένταση με βατόμουρο, μύρτιλο, κεράσι, βανίλια και πικάντικες νότες από μαύρο πιπέρι.
 
Στο στόμα έχει μέτριο σώμα με ικανοποιητική οξύτητα και κρεμώδη υφή, με μεταξένιες τανίνες. Κόκκινο μούρο, κεράσι, μύρτιλο, βατόμουρο και βανίλια υπερισχύουν. Η επίγευση έχει ζουμερό φρέσκο φρούτο και ελαφρά αίσθηση γεύση που διαρκεί.
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2022
Αλκοόλ 12.5%
Προέλευση Καρδίτσα, Θεσσαλία
Ποικιλία Λημνιώνα
Αρώματα Βατόμουρο, μύρτιλο, κεράσι, βανίλια, μαύρο πιπέρι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

BY SOFT NAILS 2022 - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΊ ΑΜΠΕΛΏΝΕΣ ΚΟΝΤΟΖΉΣΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με κοτόπουλο γιουβέτσι, ψαρονέφρι με λιαστή ντομάτα και βότανα ή pasta alla norma

Μακαρόνια με σύκο και προσούτο

 

  • 8 λεπτές φέτες προσούτο
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι (περίπου 1/2 μέτριο κρεμμύδι)
  • 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και αλάτι
  • 10 φρέσκα, ώριμα σύκα κομμένα στα τέσσερα
  • 1 κουταλιά της σούπας βαλσάμικο ξύδι
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • ζυμαρικά της επιλογής σου (για 2 άτομα)

 

Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράσει. Βράζει γρηγορότερα χωρίς αλάτι. Προσθέστε αλάτι όταν ήδη βράζει.

Παράλληλα και μέχρι το νερό των ζυμαρικών να πάρει βράση, ζεσταίνουμε σε ένα μικρό τηγάνι το λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να κάψει και στη συνέχεια, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει και να γίνει διαφανές, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε συχνά για περίπου 4 λεπτά.

Προσθέτουμε τα σύκα, το μπαλσάμικο, το πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύοντας απαλά για να αναμειχθούν και χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε έως ότου τα σύκα αρχίσουν να λιώνουν, περίπου 3 λεπτά.

Βράζουμε τα ζυμαρικά μέχρι να είναι "al dente" ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας και στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα αδειάζοντας το μείγμα με τα σύκα πάνω τους.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά και γαρνίρουμε κάθε πιάτο με προσούτο.

 

Γαβριήλ Νικολαϊδης
Food and Fashion Blogger
Συνδυασμός με κρασί
Πλούσια λευκά κρασιά και ζουμερά ροζέ. Μέτριες προς μαλακές τανίνες και μαρμελαδένια κυρίως φρούτα θα δουλέψουν καλύτερα στο ροζέ. Το φρούτο άλλωστε θέλει φρούτο!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}