Αν παρακολουθείς τους διαγωνισμούς και τα περιοδικά, σίγουρα το έχει πάρει το μάτι σου και το αναζητάς παντού. Μπορείς λοιπόν να σταματήσεις να ψάχνεις αφού η Λημνιώνα του Κτήματος Μίγα έχει βρει το δεύτερο σπίτι της στη Botilia!
Ο Δημήτρης Μίγας είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τον τόπο του. Τρανταχτή απόδειξη η τεράστια, για τα δεδομένα της περιοχής, επένδυση σε ένα οινοποιείο που είναι από τα πλέον προηγμένα τεχνολογικά στην Ελλάδα. Σύμμαχος του σε όλο αυτό, το ήπιο κλίμα της περιοχής και η ιδανική αποστράγγιση του εδάφους των 120 στρεμμάτων οικογενειακού αμπελώνα.
Ο Μίγας μας σύστησε το Μοσχάτο Τυρνάβου, σε πολλές εκδοχές, ενώ είναι εκείνος που αποφάσισε να ασχοληθεί με την ταχύτατα ανερχόμενη Λημνιώνα και να αποδείξει πως εκτός από αρωματικά και ελαφριά Μοσχάτα μπορεί να κάνει και ερυθρά κρασιά απίστευτης κομψότητας και πολυπλοκότητας, ικανά να εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Η προσεκτική οινοποίηση και η παλαίωση για 14 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια έδωσαν ένα κρασί με μοναδική φινέτσα και εκφραστικότητα.
Απόλαυσε τη παρέα με φιλέτο μοσχάρι με μανιτάρια ή με μια pasta alla Norma με φρέσκο τόνο!