ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Noughty Non Alcoholic Rouge
€20,00
€17,40
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Για τους λάτρεις του Syrah!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Noughty Rouge , είναι φτιαγμένο για τους φανατικούς λάτρεις της ποικιλίας. Ώριμα κόκκινα φρούτα και πιπεράτες γεύσεις χωρίς την επιβάρυνση του αλκοόλ, χωρίς γλουτένη και με ελάχιστα θειώδη!  

Η καινοτομία της εταιρείας της Amanda Thomson, έγκειται στην αντιστάθμιση του αποτυπώματος άνθρακα για κάθε αγορά, στηρίζοντας τη βιωσιμότητα και την προστασία του πλανήτη. Τα κρασιά της καθώς και η πρωτοποριακή μέθοδος απομάκρυνσης του αλκοόλ, έχει βραβευτεί και αναγνωριστεί παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε πολύ σημαντικές λίστες εστιατορίων όλου του κόσμου.

Για το Noughty Rouge, τα σταφύλια Syrah προέρχονται από ξερικά καλλιεργούμενα αμπέλια στην περιοχή Darling της Νότιας Αφρικής, όπου οι αμπελώνες εκτίθενται στη ζεστή ηλιοφάνεια και την ψύξη από τον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα μια πολύ καλή ωρίμανση των σταφυλιών που οδηγεί σε αρωματική ένταση. Μετά τη ζύμωση το κρασί με τη μέθοδο περιστροφής κώνου σε κενό, φτάνει μόλις στο 0,5% abv, διατηρώντας όμως τον όγκο και τη γεύση του. Σε αυτό βοηθάει και η παραμονή σε γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια τρίτης και τέταρτης χρήσης για περίπου 8 μήνες.

Αν θέλεις να απολαύσεις ένα ποτήρι (μπουκάλι!) κόκκινο κρασί, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μόλις το βρήκες!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι βαθύ ρουμπινί. Πλούσια αρώματα από κεράσι, φράουλα, σμέουρο, κόκκινο μούρο. Οι νότες του μαύρου πιπεριού, συνδυάζονται αρμονικά με εκείνες του ποτ πουρί και της κανέλας.

Στο στόμα το σώμα είναι μέτριου όγκου και οι τανίνες μαλακές. Η οξύτητα τραγανή και αναζωογονητική, ενώ τα αρώματα του κερασιού, της καραμέλας, του μελιού, της κανέλας και του μαύρου πιπεριού δημιουργούν μια ευχάριστη ισορροπία και μια επίγευση που διαρκεί.

Τα τεχνικά
Χρώμα Kόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά NV
Αλκοόλ 0,5%
Προέλευση Cape Town, Νότια Αφρική
Ποικιλία Syrah
Αρώματα κερασιού, καραμέλα, μέλι, κανέλας, μαύρο πιπέρι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 8 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

NOUGHTY NON ALCOHOLIC ROUGE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το σκέτο, με ελαφριές σάλτσες ή ποικιλίες τυριών αλλαντικών

Λαβράκι στα κάρβουνα με πικάντικη σάλτσα σόγιας

  • 2 λαβράκια (των 500γρ) καθαρισμένα και ξεσπλαχνισμένα
  • ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • Μια χούφτα φρέσκα μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη)
  • 2 λεμόνια ή 1 πορτοκάλι
  • 10 γρ φρέσκο ​​τζίντζερ, σε λεπτές φέτες
  • Επιπλέον φέτες λεμόνι ή λάιμ για το σερβίρισμα

 

Για τη σάλτσα

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 έως 1 φρέσκια καυτερή πιπεριά, σε λεπτές φέτες (εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας)
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

 

Προθερμάνετε την ψησταριά σας ή ανάψτε τα κάρβουνα. Καθαρίστε το ψάρι καλά μέσα και έξω, και σκουπίστε το καλά. Κάνετε 3-4 κάθετες κάθετες στο κόκκαλο τομές  σε κάθε πλευρά του ψαριού. Αλοίψτε τα ψάρια μέσα και έξω με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε τα με αλάτι και πιπέρι μέσα και έξω. Γεμίστε τα με τα φρέσκα βότανα, φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού και τις φέτες τζίντζερ στις εγκοπές που ανοίξατε νωρίτερα.

Τοποθετήστε τα ψάρια μέσα σε μια σχάρα ψησίματος και ασφαλίστε τη καλά. Αφού έχουν κάτσει τα κάρβουνα ή αφού το grill αερίου έχει ζεσταθεί καλά, ψήστε για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια γυρίστε τη σχάρα από την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.

Για τη σάλτσα, τοποθετήστε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο και όταν κάψει, προσθέστε το σκόρδο και τις πιπεριές τσίλι. Μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη και αφήστε στη φωτιά για 1 λεπτό.

Περιχύστε τα ψάρια με τη σάλτσα και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}