Chardonnay, βαρέλι και Λύκος θα μπορούσε να είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας και το Chardonnay Αγέλη του Οινοποιείου Λύκος, η απόδειξη. Έχει όλα ψάχνεις από ένα κλασικό, βουτυράτο Chardonnay χωρίς αμφιβολία!
Το οικογενειακό οινοποιείο Λύκος βρίσκεται στον Μαλάκωντα Ευβοίας και ασχολείται με τη δημιουργία ποιοτικών κρασιών τόσο από τοπικές όσο και από διεθνής ποικιλίες. Το Chardonnay είναι μια από τις πρώτες ξένες λευκές ποικιλίες με την οποία κατά πιάστηκε ο Απόστολος Λύκος. Ο σκοπός του ήταν να φτιάξει ένα πλούσιο, γεμάτο, λευκό κρασί που παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια και έχει έντονο και πληθωρικό χαρακτήρα. Έτσι λοιπόν το Chardonnay Αγέλη παλαιώνει σε καινούργια δρύινα βαρέλια, μαζί με τις οινολάσπες του, για περίπου 5 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί που δικαιώνει πλήρως το δημιουργό του!
Δοκίμασε το οπωσδήποτε μαζί με μια πληθωρική μακαρονάδα με μανιτάρια!